Lindsay Lohan a devenit spaima Hollywoodului

Ultima actualizare:
2013- Lindsay Lohan
2013- Lindsay Lohan

Se jură că se face fată cuminte! Lindsay Lohan a ieşit în urmă cu 90 de zile de la dezintoxicare şi are gânduri mari. Vrea să-şi relanseze cariera după ce şi-a făcut viaţa praf din cauza consumului de droguri şi alcool.

În lupta ei cu demonii, Lindsay Lohan (27 de ani) a apelat chiar la un angajat care s-o ajute să nu se mai drogheze şi să nu se mai îmbete. Dar tentativa disperată o costă nici mai mult nici mai puţin decât 2.500 de dolari pe zi! Atât îi plăteşte bărbatului care are sarcina s-o însoţească pretutindeni. Dar dacă se jură că nu mai bea şi nu mai ia droguri, asta nu înseamnă că e o fată cuminte.

Fiica cea mare a unei familii de artişti newyorkezi italo-irlandezi cu patru copii, Lindsay şi-a început cariera de la 3 ani, în reclame publicitare.

A fost apoi unul dintre copiii-star de mare succes. La zece ani şi-a început cariera de actriţă în serialul "Another World". Rolurile din filmele "Vinerea trăsnită", "Jurnalul unei adolescente", "Fete rele" şi "Herbie, maşinuţa buclucaşă" au făcut-o cunoscută în întreaga lume.

Se lansează şi în muzică, iar albumul său de debut, "Speak", se vinde în peste un milion de exemplare. Totul era mult prea frumos să continue aşa.

Pe măsură ce gustă din celebritate, vedeta începe să se îndoape cu droguri şi alcool. La 6 iulie 2010, a început infernul său din cauza vieţii nebuneşti pe care o duce.

Este condamnată la 90 de zile de puşcărie şi 3 luni de terapie într-un centru de dezintoxicare. Scapă cu numai 14 zile de detenţie, puşcăria fiind suprapopulată, dar nu se potoleşte, chiar dacă este supusă la teste antidrog până în august 2011.

În aprilie 2011, este condamnată la patru luni de puşcărie pentru violarea eliberării condiţionate sub acuzaţia că ar fi furat un colier. Suprapopularea închisorilor o scapă din nou de executarea pedepsei. E reţinută la domiciliu cu brăţară de montorizare.  În 2013, face un accident de maşină şi minte că nu era la volan.

Din nou este judecată şi este condamnată la cură de dezintoxicare 90 de zile. Acum zice că e mai hotărâtă ca oricând să se lase de vicii, după ce drogurile au fost cât pe ce s-o răpună în 2010, când a luat o supradoză de cocaină.

Averea de 7 milioane $, spulberată

1998: Lindsay Lohan în dublu rol din filmul ”Capcană pentru părinţi”


    2013- Lindsay Lohan
2013- Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a câştigat bani frumoşi pe vremea când era un copil-star de mare succes. Ce folos însă, pentru că toată averea de 7 milioane de dolari a făcut-o praf, aruncând banii pe droguri şi alcool. Ani de zile a fost nelipsită de la petreceri şi dezmăţ.

În 2012, încasează un milion de dolari de la Hugh Hefner pentru a se dezbrăca în "Playboy", bani din care se spune că ar mai trăi şi acum.

Ediţia ianuarie-februarie a revistei pentru bărbaţi în care a apărut pictorialul său nud a spart recordul la vânzări. Ultimele roluri, în serialul "Glee", filmul „First Point", dar mai ales interpretarea actriţei Elizabeth Taylor în producţia "Liz şi Dick", îi aduc critici aspre. Toată lumea se întreabă cine îi va plăti angajatul care o ajută să nu se mai drogheze.

- În 1998 joacă în filmul "Capcană pentru părinţi"- În 2002, apare în "Un caz de milioane"- În 2003, se remarcă în "Vinerea trăsnită"- În 2004, este distribuită în "Jurnalul unei adolescente" şi "Fete rele"- În 2005, joacă în filmul "Herbie, maşinuţa buclucaşă"- Apare în filmul "Bunica-i şefa!" în 2007- În 2009 joacă în filmul "Munca-i un travaliu"- În 2012, este foarte criticată pentru rolul din "Liz şi Dick"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net