Lindsay Lohan s-a convertit la religia islamică: „M-am regăsit”

Ultima actualizare:

    Actrița s-a mutat în DubaiFoto: Getty
Actrița s-a mutat în DubaiFoto: Getty

Dacă ar fi să ne luăm după conturile de socializare ale roșcatei, putem afirma că aceasta s-a convertit la religia islamică. Lindsay Lohan (28 de ani) s-a mutat în Dubai și, după spusele ei, se află într-o perioadă de „reînoire a propriei persoane”.

Lindsay Lohan a declarat că se regăsește în religia islamică și că cei mai buni prieteni ai ei i-au recomandat să citească Coranul, relatează metro.co.uk

„Mi-a deschis multe uși, din punct de vedere spiritual. M-am regăsit”, a declara actrița, la un post de televiziune din Turcia. De ceva timp, Lindsay este foarte implicată în ajutorarea refugiaților din Abu Dhabi și Siria. 

În august, roșcata a ieșit dintr-o relație abuzivă și a decis să-și schimbe viața. Fostul ei logodnic, miliardarul rus Egor Tarabasov, o bătea. După ce paparazzi i-au surprins certându-se, actrița a pus capăt relației și și-a văzut de viață. Acum, Lindsay Lohan pare că vrea să se reinventeze complet. De când s-a mutat în Dubai, roșcata și-a șters toate pozele de pe Instagram și a lăsat doar mesajul „Alaikum salam”. 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net