„Mă omoram cu droguri în anii ’90!” Traumele prin care a trecut una dintre cele mai frumoase femei din lume

Într-un documentar dedicat erei supermodelelor, frumoasă și irezistibila Naomi Cambell a vorbit despre momentele de vârf ale carierei sale, dar și despre dependența de substanțe care putea să o omoare.

Naomi Campbell Foto: Shutterstock
Naomi Campbell Foto: Shutterstock

De ce Naomi Campbell a început să consume droguri 

Considerată vreme îndelungată o legendă a modei, cu o carieră neîntreruptă de mai bine de trei decenii, Naomi Campbell a vorbit în documentarul "The Super Models" despre lecțiile învățate într-o carieră strălucită, dar care nu a fost nici pe departe atât de ușoară sau glam pe cât ar fi lăsat să se vadă imaginile suprinse în lumina reflectoarelor.

Astfel, modelul britanic a recunoscut că la debutul carierei sale s-a confruntat cu dependența, și a arătat că motivul pentru care a început să consume droguri și alcool în cantități periculoase a fost trauma.

Naomi Campbell povestește în documentar că a utilizat substanțe pentru a face față durerii cauzate de abandonul tatălui ei, care a părăsit-o pe mama ei când aceasta era însărcinată, dar și pentru a reuși să treacă peste asasinarea lui Gianni Versace, designerul italian care a mentorat-o și care a ajutat la conturarea carierelor unor modele care au ajuns la o faimă greu de egalat astăzi de orice persoană care activează în industrie.

„Am ales să mă internez într-un centru de reabilitare"

Modelul născut în Marea Britanie s-a prăbușit la o ședință foto care a avut loc în 1999, după cinci ani de dependență de cocaină, moment în care a decis că este timpul să ajungă la dezintoxicare, lucru care s-a întâmplat chiar în acel an. În confesiunea din cadrul documentarului, Naomi Campbell a vorbit onest despre sentimentele sale din acea perioadă.

Însă acel incident terifiant, când a căzut inconștientă pe jos, a trezit-o la realitate. „Am ales atunci să mă internez într-un centru de reabilitare. A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine”, a declarat vedeta, scrie clickpentrufemei.ro.

„Mi-au trebuit ani întregi ca să pot face față situației, să resist tentațiilor. Dar acum știu ce să fac ca să nu mă reapuc de droguri, am capacitatea de-a gestiona asemenea situație în favoarea mea”, a adăugat Campbell.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net