Naomi Campbell, mama unui băiețel la 53 de ani. „Niciodată nu este prea târziu”

Ultima actualizare:

Supermodelul Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară. Chiar ea a dat vestea pe contul ei de Instragram. Naomi Campbell are acum și un băiețel, iar vârsta de 53 de ani nu a împiedicat-o deloc în această decizie. Primul copil, o fetiță a venit pe lume în urmă cu trei ani, când Naomi avea 50 de ani. „Este cea mai mare bucurie pe care mi-am putut-o imagina vreodată”, a scris Campbell, citată de People.

naomi campbell 10 jpg

Este „un adevărat dar de la Dumnezeu” scrie acum supermodelul de culoare, unul dintre cele mai apreciate din toate timpurile.

În fotografia pe care a postat-o joi pe contul ei de Instragram, Naomi Campbell apare cu bebelușul în brațe, atât ea, cât și micuțul sunt îmbrăcați în alb.

„Micuţul meu drag, să ştii că eşti preţuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit, băiețelul meu. Nu este niciodată prea târziu să devii mamă!”, este mesajul care însoțește fotografia.

În fotografie, Campbell ține în palma sa mânuțele celor doi copii ai ei, a băiețelului nou născut și a fetiței în vârstă de doi ani.

Naomi Campbell a născut primul copil la 50 de ani

Anterior, vedeta a avut rare postări cu fiica ei care a venit pe lume în 2021 pe când Naomi avea 50 de ani.

Campbell a numit-o pe fetița ei „o binecuvântare frumoasă” care „m-a ales să-i fiu mamă”.

„Atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte pentru a descrie legătura de-o viață pe care acum o împărtășesc cu tine, îngerul meu. Nu există dragoste mai mare", a scris ea în urmă cu doi ani.

Campbell a încurajat însă de atunci femeile să nu se lase descurajate de vârstă și să nu „ezite” să aibă copii.

Ea a apărut pe coperta ediției din martie 2022 a British Vogue alături de fiica ei de 9 luni.

„Întotdeauna am știut că într-o zi voi fi mamă, dar este cea mai mare bucurie pe care mi-am putut-o imagina vreodată. Sunt norocoasă că o am și știu asta", a spus ea.

Campbell a explicat că are o nouă atitudine „complet altruistă” față de maternitate și nu are nicio problemă cu diferența de vârstă de 50 de ani dintre ea și fiica ei și își încurajează prietenii să îi urmeze exemplul.

Le spun tuturor, fă-o! Nu ezita!" a îndemnat supermodelul.

 După anunțul ei, Campbell a primit multe urări de bine din partea celebrităților pe Instagram de la Claudia Schiffer, Kelly Rowland, Ashley Graham, Donatella Versace și Zoe Saldana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net