Madonna își ține sub papuc iubitul tinerel! Akeem Morris are voie în patul ei doar când fac sex

Madonna (66 de ani) se comportă ca o șefă cu noul ei iubit, Akeem Morris (28 de ani). Conform apropiaților, sportivul de origine jamaicană nu are voie să plece nicăieri fără artista americană. El trebuie să urmeze regulile stricte pe care i le-a impus Regina Muzicii Pop.

Madonna și Akeem Morris ținându-se de mână, amândoi îmbrăcați în alb. August 2024
Madonna și Akeem Morris sunt împreună de câteva luni (Foto: Instagram)

Madonna este foarte strictă cu iubitul ei

Prietenii Madonnei susțin că aceasta este îndrăgostită lulea de fotbalistul Akeem Morris! Poate din această cauză, vedeta americană, care deține o avere de 850 de milioane de dolari, l-a pus pe noul ei iubit să se mute în casă cu ea, potrivit tabloidului american Radar Online. Chiar dacă amândoi par foarte fericiți în această relație, se pare că Madonna este cea care deține complet controlul.

Ea este foarte strictă. El locuiește în casa ei și doar pentru că împarte patul ei, nu înseamnă că poate dormi în el!”, a declarat o sursă din anturajul Madonnei.

Akeem Morris nu are voie să se uite la televizor

Mai mult, cântăreața i-a interzis lui Akeem să se uite la televizor, mai ales la meciuri sau emisiuni sportive, în timpul petrecut împreună. Cu toate acestea, Madonna este dornică să-și arate aprecierea față de partenerul ei și îl răsfață cu multe cadouri scumpe și călătorii de lux. Luna trecută, cei doi au fost împreună în Italia, acolo unde vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere. La petrecere au fost prezenți familia și prietenii ei apropiați.

Madonna și Akeem Morris, pe o stradă din Italia. August 2024
Luna trecută, Madonna și Akeem Morris au fost împreună în Italia (Foto: Profimedia)

Nevoia ei de a deține controlul s-ar fi înrăutățit de când fiul ei, David Banda (18 ani), s-a mutat cu iubita lui, Maria Atuesta (21 de ani), doar pentru a pretinde că nu are destui bani pentru mâncare. Situația a stresat-o pe Madonna – chiar dacă tânărul a mărturisit ulterior că a glumit.

„O supără foarte mult că David a făcut o astfel de glumă”, a declarat unul din apropiații Madonnei, pentru sursa citată mai sus. Madonna are cinci copii, doi biologici - Lourdes (27 de ani), din relația cu antrenorul de fitness Carlos Leon, Rocco (23 de ani), cu fostul ei soț Guy Ritchie – și patru adoptați: David, Mercy (18 ani) și gemenele Stella and Estere (11 ani).

În trecut, ea a fost căsătorită cu Guy Ritchie și Sean Penn, dar în ultimii ani s-a întâlnit doar cu bărbați mult mai tineri decât ea. Cel mai recent a avut o relație cu dansatorul Ahlamalik Williams (29 de ani), de care s-a despărțit în 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Irina Rimes
radu bănică iubita jpg
banner Nouria Nouri png
banner gabriela cristea png
madonna profimedia (2) jpg
banner oana roman png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net