Madonna și fratele ei s-au împăcat, chiar înainte de moartea acestuia! Christopher Ciccone, răpus de cancer

Madonna (66 de ani) este în doliu! Fratele ei mai mic, Christopher Ciccone, a murit de cancer la pancreas, la vârsta de 63 de ani. Mulți ani, cei doi nu și-au vorbit, el descriind-o pe divă drept o regină malefică. Însă, aceștia au îngropat securea războiului, iar Christopher și-a petrecut ultimele luni din viață în casa Madonnei.

Madonna și Christopher Ciccone
Madonna și Christopher Ciccone și-au început cariera artistică împreună (Foto: Profimedia)

Christopher Ciccone a fost director de turneu și dansator pentru Madonna și a dansat în videoclipurile ei, în primii ani din cariera muzicală a vedetei, inclusiv în „Lucky Star”. Conform apropiaților, acesta a decedat vineri, în Michigan, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Madonna, mesaj emoționant după moartea fratelui ei

Madonna i-a adus un omagiu emoționant fratelui ei mai mic, pe pagina sa de Instagram: „Fratele meu Christopher a plecat. A fost cel mai apropiat om de mine atât de mult timp. Este greu de explicat legătura noastră. Dar a apărut din înțelegerea faptului că suntem diferiți și că societatea avea să ne pună piedici să ne urmăm status quo-ul. Ne-am luat de mână și am dansat prin nebunia copilăriei noastre, de fapt dansul era un fel de superglue care ne ținea împreună. (…) Nu va mai exista nimeni ca el! Știu că acum dansează undeva!

Christopher Ciccone a scris o carte despre Madonna

În 2008, Madonna și Christopher Ciccone s-au certat, după ce el a lansat cartea autobiografică „Life With My Sister Madonna” („Viața cu sora mea Madoona”), în care el a vorbit-o de rău. „Am renunțat la viața mea pentru a te ajuta să ajungi ceea ce ești acum, adică o regină malefică. 15 ani în care ți-am ascultat povestirile egoiste, talentul mediocru și ți-am acceptat lipsa de bun gust. Puțin respect era tot ce mi-am dorit vreodată de la tine”, a scris Christopher.

Se pare însă că, atunci când a aflat că e bolnav, Ciccone s-a împăcat cu Madonna. „Ultimii ani nu au fost ușori. Nu am vorbit o vreme, dar când fratele meu s-a îmbolnăvit, ne-am găsit drumul înapoi unul la celălalt. Am făcut tot posibilul să-l țin în viață cât mai mult.”, a declarat cântăreața, care are o avere de 850 de milioane de dolari.

Anul trecut, Madonna și-a mai pierdut un frate, pe Anthony Ciccone, care a murit la 66 de ani. Diva mai are o trei surori, Melanie (62 de ani), Jennifer (56 de ani) și Paula (65 de ani) și un frate, Martin (67 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner Monica Birladeanu
Banner Gogonele
S-au cazat în hotelul preferat din Vegas al regretatului Elvis Presley
andreea balan si victor cornea instagram jpg
banner denisa filcea png
Banner Mihai Traistariu
nunta irinel columbeanu monica gabor LD 0993 JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net