Madonna, în fustă mini la 66 de ani!

Madonna (66 de ani) nu renunță la ținutele sumare nici la această vârstă! Regina Muzicii Pop a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii italieni într-o fustă mini și ciorapi din plasă, la petrecerea privată organizată de casa de modă Dolce & Gabbana, în Milano.

Madonna, într-o rochie albă cu ciorapi din plasă
Madonna nu vrea să renunțe la hainele sexy (Foto: Profimedia)

Madonna, corset pe sutien și ciorapi din plasă

Diva, care are o avere de 850 de milioane de dolari, a purtat și un sutien negru, pe dedesubtul unui corset alb și mulat. De asemenea, Madonna și-a pus un brâu negru în talie. În picioare, vedeta americană a optat pentru o pereche de cizme negre înalte, iar ansamblul „aglomerat” a fost completat cu o pereche de mănuși lungi și un fular negru din blană. Ce a atras și mai mult atenția a fost lipsa de expresie a feței vedetei, relatează tabloidul Daily Mail. Deși are 66 de ani, diva nu pare să aibă vreun rid pe chip, datorită procedurilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor.

Madonna are iubit tinerel

Akeem Morris și Madonna sunt împreună de câteva luni
Akeem Morris și Madonna sunt împreună de câteva luni (Foto: Profimedia)

În prezent, cântăreața este extrem de fericită pentru că are un iubit tinerel. Ea este într-o relație cu fotbalistul jamaican Akeem Morris (28 de ani). Bărbatul s-a mutat în casa ei, iar apropiații spun că artista este îndrăgostită foarte tare de tânărul sportiv.

  „Ea este foarte strictă. El locuiește în casa ei și doar pentru că împarte patul ei, nu înseamnă că poate dormi în el!”, a declarat o sursă apropiată de Madonna.

De asemenea, cântăreața i-ar fi interzis lui Akeem Morris să se uite la televizor, mai ales la meciuri sau emisiuni sportive, în timpul petrecut împreună. Madonna este dornică să-și arate aprecierea față de partenerul ei și îl răsfață cu multe cadouri scumpe și călătorii de lux. Luna trecută, cei doi au fost împreună în Italia, acolo unde vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere. La petrecere au fost prezenți familia și prietenii ei apropiați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
radu bănică iubita jpg
banner Nouria Nouri png
banner gabriela cristea png
banner oana roman png
image png
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
image jpeg
Banner Oana Turcu
image
actualitate.net
image
actualitate.net