Meghan Markle, „scufița-roșie” într-o ținută reciclată

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Meghan Markle (43 de ani) a întors toate privirile la gala caritabilă LA Children's Hospital. Ducesa de Sussex a venit îmbrăcată într-o rochie roșie cu un decolteu în V. Ținuta semnată de Carolina Herrera i-a pus în evidență silueta suplă.

Meghan Markle, într-o rochie roșie la LA Children's Hospital Gala. Octombrie 2024
Meghan Markle a optat pentru o rochie de la Carolina Herrera (Foto: GettyImages)

Meghan Markle a venit singură la eveniment

Meghan a mai purtat această rochie și în 2021, la un eveniment din New York, fiind cunoscută pentru faptul că își reciclează ținutele.

Ea a venit singură la acest eveniment. Recent, prințul Harry (40 de ani) și-a aniversat ziua de naștere alături de niște prieteni, în Los Angeles, stârnind zvonuri că ar avea probleme în mariaj.

Meghan Markle și prințul Harry Salute To Freedom Gala at Intrepid Sea-Air-Space Museum 2021
Meghan Markle, în aceeași rochie la o gală din 2021 (foto: GettyImages)

Cu toate acestea, apropiații ducilor au declarat că Meghan Markle a fost cea care i-a organizat întâlnirea cu amicii săi, relatează tabloidul britanic Daily Mail. Meghan și Harry au împreună doi copii, Achie (5 ani) și Lilibet (3 ani). În ultima vreme, cei doi au tot avut ieșiri separate, inclusiv excursiile solo ale lui Harry la Londra și Lesotho din ultimele săptămâni.

Meghan Markle și prințul Harry, tot mai rar împreună la evenimente

Ducele de Sussex a apărut singur la zece evenimente în ultimele 15 zile, în timp ce a pornit într-un turneu „cvasi-regal” în trei locații, inclusiv New York, Londra și Lesotho.

Ultima dată când Meghan a fost văzută în compania lui a fost cu o zi înainte de ziua ducelui. Anul trecut, s-a zvonit că cei doi și-au petrecut perioade lungi de timp separați, dar acest lucru a fost negat de surse apropiate lor. Ca orice cuplu, au neînțelegeri dar au rămas puternici, conform prietenilor.

Dar se pare că Meghan a devenit frustrată de procesele lui Harry din Marea Britanie cu privire la dreptul său la securitate. Mai mult, cuplul a fost în dezacord cu privire la modul de creștere a copiilor lor. Harry nu a vrut ca cei mici să fie văzuți în public în cazul în care ar fi fotografiați, dar se pare că Meghan ar prefera să le permită să participe la mai multe evenimente din SUA,, a declarat o sursă pentru The Sun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pompieri smurd jpg
obiect valoros jpg
femeie trista jpg
Targ de Craciun Craiova 2023   027 jpg
hannah rose papusi jpg
imelda marcos jpg
vreme ploi jpg
cigarette 8771248 1280 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net