Milionarul celebru care și-a înșelat soția gravidă în 6 luni. I-a făcut și amantei cel de-al 2-lea copil

Ultima actualizare:

Lumea celebrităților internaționale este asaltată acum de un alt trio amoros, al cărui protagoniști sunt fotbalistul Kyle Walker (33 de ani) și soția sa, Annie Kilner (31 de ani), dar și amanta acestuia, Lauryn Goldman. Motivul despărțirii a fost anunțat de Annie prin intermediul unui mesaj în social media, la scurt timp de la aflarea veștii că soțul ei a lăsat însărcinată o altă femeie. 

Fotbalistul care și-a înșelat soția / foto: Pexels
Fotbalistul care și-a înșelat soția / foto: Pexels

Infidelitățile fotbalistului nu s-au oprit nici în ciuda faptului că soția sa este deja însărcinată în șase luni. Șocul a fost mare în urma primirii unui telefon din partea lui Lauryn Goodman, care a sunat-o și a anunțat-o de cea de-a doua sarcină cu Walker, în timp ce Annie credea că aventura extraconjugală a luat sfârșit. 

Annie Kilner, înșelată în timpul sarcinii 

Pe Annie și Kyle îi lega o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au fost împreună vreme de 16 ani, fiind soț și soție din anul 2019. În timp, cei doi au devenit părinții a 3 copii, în timp ce al 4-lea este pe drum. 

În urma greșelii sale, jucătorul de fotbal a decis să îi ceară scuze soției sale în mod public. Pentru a-i fi iertate păcatele, un apropiat de-al internaționalului englez a oferit câteva informații în acest sens, dar mai mult l-au dezavantajat. 

Acesta a mărturisit, prin intermediul unui interviu oferit unei publicații internaționale, faptul că, deși a avut o aventură cu Lauryn, nu ar fi fost sentimente la mijloc din partea lui. 

„Kyle a greșit foarte mult cu aceste escapade, dar nu a existat o relație propriu-zisă cu Lauryn. Au fost niște întâlniri. Da, s-au întâmplat de câteva ori, dar nu există sentimente și, cu siguranță, nu este nicio poveste de dragoste”, a spus prietenul fotbalistului, potrivit The Mirror.

Kyle a înșelat-o pe Annie cu Lauryn / foto: Colaj Click!
Kyle a înșelat-o pe Annie cu Lauryn / foto: Colaj Click!

Fotbalistul englez nu se află la prima abatere 

Kyle Walker a fost dat afară din casă din nou de către soția sa. Primul episod a avut loc înainte de aventura lui cu Lauryn, atunci când s-a cuplat cu Laura Brown, o vedetă din Marea Britanie. Relația lor a fost dezvăluită de Lauren, care a mărturisit că au avut o relație, deși el era împreună cu Annie, care la scurt timp l-a primit înapoi acasă. 

Al doilea episod a avut loc în anul 2020, atunci când și-a început relația cu Lauryn Goodman. Annie și-a arătat din nou iubirea atunci când l-a iertat, deși îi mai trecuse cu vederea un episod în care fotbalistul a petrecut o întreagă noapte în compania a doua escorte. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net