Doja Cat, cu fundul la vedere pe stradă! Fustița mini n-a acoperit mare lucru

Doja Cat (28 de ani), pe numele său real Amala Ratna Dlamini, a fost surprinsă zilele trecute într-o ținută super sexy, pe o stradă din Malibu. Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 12 milioane de dolari, a ieșit la cină cu mai multe prietene, iar ținuta ei a întors toate privirile.

Doja Cat, într-o fustă mini neagră și o cămașă foarte decoltată. Malibu, ianuarie 2024
Doja Cat a făcut furori pe străzile din Malibu (foto: Profimedia)

Doja Cat s-a îmbrăcat într-o cămașă albă cu un decolteu generos și o fustă mini din piele, de culoare neagră, care i-a lăsat la vedere posteriorul. Ieșirea vine după ce în urmă cu câteva zile, fratele ei, Raman Dlamini, a fost acuzat de mama lor, Deborah, că a bătut-o crunt pe Doja Cat. Femeia a cerut inclusiv un ordin de restricție împotriva acestuia și a spus că a traumatizat-o pe artistă. Bărbatul a negat acuzațiile, iar cântăreața nu a vorbit încă public despre incident.

Doja Cat n-a fost deranjată că i se vede posteriorul (foto: Profimedia)
Doja Cat n-a fost deranjată că i se vede posteriorul (foto: Profimedia)

Doja Cat a devenit celebră în 2020

Doja Cat s-a apucat de muzică încă din anul 2012, însă a devenit faimoasă pe perioada pandemiei, atunci când melodiile sale au fost virale pe Tik Tok. De atunci, artista a colaborat cu nume mari din industrie, printre care Ariana Grande și Megan Thee Stallion. Cele mai cunoscute melodii ale artistei sunt MOOO!, Cyber Sex, Juicy și Streets.

De la ascensiunea ei la faimă, Doja a avut o singură relație publică, aceasta fiind cu cântărețul Jawny (fostul Johnny Utah). El i-a atras atenția lui Doja la scurt timp după ce a lansat single-ul său, „Honeypie”, în aprilie 2019 și, deși lui Doja nu i-a plăcut în mod deosebit melodia, i-a plăcut aspectul lui fizic. Cu toate acestea, în februarie 2020 s-au despărțit. 

În 2022, Doja Cat s-a ras în cap și de atunci și-a păstrat această tunsoare curajoasă, deși uneori mai poartă și peruci.  

Simt că oricum nu ar trebui să am păr niciodată, Nu-mi place să am păr» le-a mărturisit Doja Cat fanilor săi, în timpul live-ului. 

«Nu-mi vine să cred că mi-a luat atât de mult timp până să o fac», a declarat ea la acea vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Captură de ecran 2024 05 15 202609 png
image
image
image
image
image
image
image png
Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului
cub dana marijuana png
andreea marin facebook jpg
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net