Miracol! Catherine Deneuve se întoarce la filmări după AVC


    Catherine Deneuve s-a odihnit opt luniFoto: Getty Images
Catherine Deneuve s-a odihnit opt luniFoto: Getty Images

Miracol! Actrița Catherine Deneuve se întoarce la filmări după ce a suferit un AVC. Din iulie începe turnarea noului ei film.

Actrița Catherine Deneuve (76 de ani) se întoarce la filmări după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC), în luna noiembrie, anul trecut. Vedeta se va întoarce deja în platourile de filmare începând de luna viitoare. Ei i s-a făcut rău tocmai în timp ce turna pentru filmul în care revine, ” De son vivant”, de Emmanuelle Bercot. Mai precis, filmările vor fi reluate începând cu data de 6 iulie și se preconizează să fie încheiate la 15 august. ”Toate scenele care au putut să fie turnate fără ea au fost deja încheiate. Și, când nu s-a mai putut continua fără ea, filmările au fost suspendate. Nu s-a pus niciodată problema de a o înlocui”, a spus Candice Mahout, de la bfmtv.com. După opt luni de odihnă, actrița nu a rămas cu sechele. Din fericire, Catherine Deneuve e ”complet pe picioare”. E ca de obicei foarte activă. Rareori își permite să aloce timp pentru sine însăși. Se bucură că va reveni la filmări.

Catherine Deneuve, externată după mai mult de o lună de la accidentul cerebral

Catherine Deneuve, internată în Paris! Legendara actriță a suferit un accident vascular cerebral

Catherine Deneuve a fost internată timp de o lună

Catherine Deneuve a revenit în casa ei din Paris după mai mult de o lună în care a fost internată în urma unui accident vascular cerebral uşor. Vedeta a fost văzută de vecinii din Saint-Germain plimbându-se, în luna decembrie. Deneuve a fost internată pe 6 noiembrie, la spitalul Salpetriere, specializat în tratarea accidentelor vasculare. După câteva zile, ea a fost mutată la unitatea clinică privată Adolphe de Rothschild din nordul Parisului. Catherine Deneuve a suferit AVC în timpul filmării unei scene pentru „De son vivant” în spitalul Gonesse din apropiere de Paris.

Filmele în care a jucat Catherine Deneuve

Cel mai recent, Deneuve a jucat în lungmetrajul „La vérité” (2019) al japonezului Hirokazu Kore-eda, alături de Juliette Binoche şi Ethan Hawke. Născută pe 22 octombrie 1943, la Paris, Catherine Deneuve a debutat în „Les Collégiennes”, în 1957. A obţinut consacrarea internaţională cu rolul din filmul „Umbrelele din Cherbourg/ Les parapluies de Cherbourg” (1964), regizat de Jacques Demy. A primit o nominalizare la Oscar (pentru interpretarea din „Indochine”, 1992), un Urs de Argint la Berlin pentru realizări deosebite („8 Femmes”, 2002) şi un trofeu Palme d’Or onorific. În 2016, a devenit prima femeie recompensată cu premiul Lumière, supranumit de presa franceză „Nobelul pentru film”. Miracol! Catherine Deneuve se întoarce la filmări după AVC, luna viitoare

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
Kirstie Alley jpg
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg