Nicki Minaj divorțează? Mesajul care i-a speriat pe fani

Nicki Minaj (41 de ani) a stârnit recent zvonuri de divorț, pe rețelele sociale. Vedeta, care deține o avere de 150 de milioane de dolari, este căsătorită din 2019 cu Kenneth Petty (46 de ani). Cei doi au împreună un fiu, Papa Bear, care a venit pe lume pe 30 septembrie 2020. Zilele trecute însă, ea a dat de înțeles că este singură, fără a intra în detalii.

Nicki Minaj, într-un body de culoare mov
Necazurile se țin scai de Nicki Minaj (Foto: Instagram)

Da, singură... (Yes, single)”, a scris Nicki Minaj pe rețeaua socială X, fosta Twitter. Pentru că „single” poate avea mai multe înțelesuri în limba engleză, admiratorii ei s-au gândit că ar putea lansa un nou single, însă alții mai pesimiști au spus că se referă la faptul că este din nou singură. Chiar dacă fanii au insistat cu întrebări pentru a se asigura că nu glumește, cântăreața nu le-a răspuns.

Soțul lui Nicki Minaj, condamnat pentru tentativă de viol

Mesajul enigmativ vine după ce soțul ei Kenneth a solicitat unei instanțe să-i aprobe părăsirea SUA în aprilie. El a fost eliberat condiționat după condamnarea sa din 2021, pentru că nu s-a înregistrat ca infractor sexual.

Petty a declarat în documentele judiciare analizate de TMZ că este esențial pentru el să se alăture lui Nicki în turneul ei european Pink Friday 2, pentru a-și însoți fiul de trei ani. Ofițerul care supraveghează cazul lui Petty - care decurge inițial din condamnarea sa de gradul întâi pentru tentativă de viol în aprilie 1995 - nu a ridicat nicio obiecție la cererea lui de călătorie, a raportat presa, citând documentele instanței. În septembrie anul trecut, a primit o sentință de arest la domiciliu de 120 de zile pentru încălcarea termenului de eliberare condiționată, după ce a postat clipuri pe rețelele de socializare care conțineau mesaje agresive față de rapperul Migos Offset.

Între timp, Nicki a avut și ea probleme cu legea după ce a fost arestată sub suspiciunea că deține droguri ușoare, în Țările de Jos. Luna trecută, în timp ce transmitea arestarea în direct pe Instagram, artista a susținut că securitatea aeroportului a încercat să o determine să facă o „declarație fără un avocat prezent”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Nick Rădoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net