O actriță celebră a venit îmbrăcată în sutien, pe covorul roșu! A atras toate privirile

Ultima actualizare:

Maika Monroe (31 de ani) a uimit pe covorul roșu, la premiera noului ei film  „Longlegs ”, în care joacă alături de Nicolas Cage. Actrița americană, care are o avere de 1 milion de dolari, și-a etalat silueta fără cusur într-o ținută neagră din piele, formată din două piese. În partea de sus, vedeta a purtat un top scurt sub formă de sutien, iar în partea de jos o fustă cu talie joasă. Ea a asortat la acest ansamblu o pereche de ghete negre.

Maika Monroe, într-o ținută formată din sutien și fustă, pe covorul roșu
Maika Monroe a purtat o ținută sexy (Foto: Profimedia)

Maika joacă unui agent FBI, care se află pe urmele criminalului în serie interpretat de Cage, despre care se crede că are motivații oculte pentru crimele sale tulburătoare. Filmul a primit până acum recenzii bune din partea criticilor și a fost comparat cu celebrul thriller „Tăcerea Mieilor”, iar Nicolas Cage a fost lăudat pentru interpretarea sa, care a speriat-o chiar și pe Monroe, relatează Daily Mail.

Maika Monroe a avut o altă meserie înainte să aleagă actoria

Ar putea părea firesc ca o blondă frumoasă născută aproape de Los Angeles precum Maika Monroe să graviteze spre o carieră la Hollywood. Cu toate acestea, înainte de a ajunge pe marele ecran, femeia din Santa Barbara a avut o carieră foarte diferită - kiteboarding. Monroe a practicat acest sport mai mulți ani, înainte de a debuta la Hollywood, iar în 2013 s-a clasat pe locul 2 în competiția internațională Red Bull Big Air, desfășurată în Republica Dominicană.

În timp ce încă practica sporturile nautice, Monroe și-a orientat atenția către actorie, făcându-și debutul cu rolul lui Cadence Farrow în „At Any Price” (2012), un film care a fost prezentat în cea de-a 69-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Monroe a avut apoi un mic rol în filmul „The Bling Ring” (2013), a lui Sofia Coppola. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
florin dumitrescu colaj facebook jpg
banner gabriela cristea png
banner vlad gherman png
IOnela Prodan și Anamaria Prodan
Banner Monica Bârlădeanu
kate winslet jpg
banner claudia patrascanu png
dana rogoz 1 1 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net