O cântăreață celebră s-a cocoțat pe o rachetă, în chiloți! Imagine interzisă cardiacilor

Normani Kordei (27 de ani) și-a uimit fanii! Cântăreața și dansatoarea americană a anunțat că va lansa în curând mult așteptatul album de debut, intitulat „Dopamine”, și a împărtășit o imagine sexy care va fi coperta albumului. În fotografie. Normani apare îmbrăcată în lenjerie intimă neagră, cocoțată pe o rachetă. Vedeta a devenit cunoscută ca membră fondatoare a trupei Fifth Harmony.

image

Înființat în 2012, cvintetul a lansat două albume înainte artista Camila Cabello să plece în decembrie 2016. Normani a rămas și a contribuit la cel de-al treilea și ultimul album omonim al noului cvartet, care a fost lansat în 2017.

În 2018, formația s-a destrămat definitiv, iar de atunci cântăreața se concentrează pe cariera ei solo, lansând mai multe cântece, printre care hitul  „Dancing With a Stranger” alături de Sam Smith și „Love Lies” cu Khalid. Normani se iubește din anul 2022 cu jucătorul de fotbal american DK Metcalf (26 de ani). Cei doi au o relație discretă, departe de ochii presei și ai fanilor curioși.

Cum se menține Normani în formă

Normani a dezvăluit în trecut, pentru revista Women's Health, că a tăiat carnea de porc, vită, lactate și glutenul din dieta ei, după ce s-a luptat cu acneea și eczemele. Vedeta a încercat să mănânce strict vegan, dar i-a fost prea greu, așa că a optat pentru un regim bazat pe pește „Încerc diferite lucruri pentru a fi fericită și a menține un stil de viață sănătos”, a explicat ea.

O dietă bazată pe pește poate fi foarte bună dacă mănânci tipul potrivit. Reducerea grăsimilor saturate ar putea reduce riscul de boli de inimă dacă sunt înlocuite cu un tip de „grăsimi bune” cunoscute sub numele de grăsimi polinesaturate, care se găsesc în uleiurile vegetale, cum ar fi uleiul de soia și de porumb, și peștele gras, cum ar fi somonul sălbatic, heringul de Atlantic, sardinele și păstrăvul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net