O ispită de la «Insula Iubirii» a făcut striptease la TV! Show incendiar interzis cardiacilor

8 mai 2019
article img
Megan Barton Hanson a fost ispită la „Insula Iubirii” UK, anul trecutFoto: Instagram

O concurentă de la „Insula Iubirii”, varianta din Marea Britanie, a făcut striptease pe scenă! Megan Barton Hanson (25 de ani) s-a alăturat altor femei, printre care Martina Navratilova, Victoria Derbyshire și Coleen Nolan, care s-au dezbrăcat într-un scop nobil! Ele au renunțat la haine pentru a atrage atenția asupra sănătății femeilor.

Focoasa blondă a dezvăluit că se simte mai sexy atunci când e dezbrăcată, în contrast cu colegele ei care au avut nevoie de curaj pentru a face striptease. Vara trecută, Megan Barton Hanson a fost una dintre cele mai dorite femei de la „Insula Iubirii”. Blondina insistă că este nesigură pe ea atunci când vine vorba de alte calități în afara celor fizice, potrivit Daily Mail

article img
Megan Barton Hanson și-a adus „îmbunătățiri” de zeci de mii de euroFoto: Instagram

Mai multe vedete s-au dezbrăcat pentru a le încuraja pe femei să se ducă la doctor

article img
Fosta ispită a renunțat la haine (foto dreapta)Foto: captură video

În cadrul show-ului „The All New Monty: Ladies Night”, prezentatorii i-au cerut lui Megan să stea în fața altor femei și să își aleagă unul dintre cele două semne care o reprezintă: „încrezătoare” sau „neîncrezătoare”. În mod șocant, Megan Barton Hanson s-a pus în dreptul cuvântului „neîncrezătoare” și a mărturisit că este destul de complexată atunci când vine vorba despre personalitatea ei. 

„M-aș simți mai bine fără haine. Când pun poze pe Instagram cu mine dezbrăcată, știu că sunt plătită pentru asta. Știu că primesc like-uri și sunt apreciată. Când stau îmbrăcată în fața tuturor și am de oferit doar personalitatea mea, nu mă simt foarte confortabil. A fost dificil pentru mine să vin aici, nu am să mint”, a mărturisit fosta ispită de la „Insula Iubirii”.

article img
Megan Obișnuiește să pozeze provocatorFoto: Instagram

Apoi, modelul și alte personalități din reality show-uri britanice au făcut striptease pentru a le încuraja pe femeie să se ducă să facă mamografii și să analize anuale Papanicolau. În trecut, Megan Barton Hanson a fost animatoare, iar presa britanică susține că blondina a cheltuit zeci de mii de euro pe operații estetice.