O mai ții minte? Uite cum arată acum Coraima Torres, actrița din celebra telenovelă „Kassandra”. FOTO

Îți mai amintești de Coraima Torres, actrița principală din serialul ,,Kassandra”? A furat inimile celor de acasă grație talentului și frumuseții ei, însă anii care au trecut nu i-au știrbit din frumusețe. Dimpotrivă, la 48 de ani, actrița se menține într-o formă de zile mari.

Cum arată acum Coraima Torres, actrița din serialul ,,Kassandra” / foto: arhivă presă
Cum arată acum Coraima Torres, actrița din serialul ,,Kassandra” / foto: arhivă presă

Celebra actriță are grijă de modul în care arată și nu îi permite timpului să-și pună amprenta asupra frumuseții sale. Este o mare împătimită a sălii de fitness și iubește să aibă un corp tonifiat, drept dovadă fiind imaginile postate de ea pe rețelele de socializare.

Coraima Torres continuă să surprindă cu frumusețea ei

Telenovela venezueleană în care Coraima Torres a fost protagonistul principal, alături de Osvaldo Rios, a avut parte de un succes răsunător, intrând în Cartea Recordurilor drept cea mai bine vândută telenovelă. Frumusețea actriței a furat admirația și privirile celor care au urmărit pelicula, iar Coraima Torres a rămas și acum în sufletele celor de acasă.

Are grijă să își țină la curent admiratorii cu cele mai sexy fotografii, menite să-i evidențieze frumusețea și formele trase ca prin inel. Uimește cu fiecare imaginea urcată în social media, iar aprecierile nu întârzie să apară.

Coraima Torres, despre rolul care a făcut-o celebră 

Frumoasa actriță s-a născut în data de 6 iunie 1973 în Valencia. Prima ei dorință încă din copilărie a fost aceea de a deveni avocată, însă pasiunea pentru actorie s-a făcut remarcată, ajungând să facă parte din trupa teatrului local.

În urma serialului care a consacrat-o, rolul din ,,Kassandra” a reprezentat o mare provocare pentru Coraima Torres.

„Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, dar parcă ieri am început să filmez pentru Kassandra. Nu am devenit peste noapte o țigancă, ci m-am pregătit foarte mult pentru acest rol.

Personajul nu era unul obișnuit. Kassandra era o fată foarte sigură pe ea, în ciuda naivității sale pe care trebuia să o arate. (…) Rolul a fost o mare provocare pentru mine”, povestea în urmă cu mai mulți ani frumoasa actriță, potrivit informațiilor care se regăsesc în presă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
jador oana ciocan colaj facebook jpg
marcel pavel
alex dobrescu jpg
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net