O celebră actriţă a fost spitalizată! Vezi ce a păţit!

Ultima actualizare:

Tori Spelling, în vârstă de 40 de ani,  a fost criticată de multe persoane după ce a afirmat în noua ei carte că actriţa Katie Holmes este "falsă" şi incapabilă să cânte.

În urma numeroaselor critici apărute după aceste afirmaţii, actri'a a fost nevoită să se interneze şi să primească tratament contra anxietăţii, informează contactmusic.com.

"Tori a fost spitalizată din cauza stresului şi a anxietăţii timp de câteva zile, pentru că a primit numeroase critici după dezvăluirile pe care le-a făcut în cartea ei. Nu a anticipat absolut deloc faptul că declaraţiile ei vor genera astfel de reacţii.

A devenit foarte neliniştită din cauza faptului că va trebui să îşi apere afirmaţiile din carte într-o serie de interviuri în mass-media şi a decis că are nevoie să fie spitalizată", a explicat o sursă pentru site-ul RadarOnline.com.

În carte, Tori Spelling, care are patru copii cu soţul ei Dean McDermott, a descris o scurtă întâlnire pe care a avut-o cu Katie Holmes în biroul lui Eric Vetro, un renumit profesor de muzică din Hollywood.

"În timp ce aşteptam în faţa biroului său, am auzit-o pe persoana care era programată înaintea mea lucrând cu el în acea cameră. Era o actriţă care cânta îngrozitor de prost. Acest lucru m-a făcut să mă simt mai bine. L-am auzit luându-şi la revedere şi apoi actriţa a ieşit din birou. Era Katie Holmes", a scris Tori Spelling.

Actriţa urmează să revină pe micul ecran în primăvara anului 2014 cu un nou reality show, "Tori & Dean: Cabin Fever".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net