Priscilla Presley a căzut la pace cu nepoata ei! Ce sumă de bani a primit, după moartea Lisei Marie

Riley Keough (34 de ani), fiica regretatei Lisa Marie Presley, i-a dat bunicii sale o sumă uriașă de bani, pentru ca ea să rămână singura persoană care administrează averea mamei sale, care a murit în ianuarie, la vârsta de 54 de ani. După ce s-au certat” aproape jumătate de an, Priscilla Presley (78 de ani) și nepoata sa au ajuns la înțelegere privind moștenirea lăsată în urmă de fiica lui Elvis Presley. 

image

Potrivit documentelor judecătorești obținute de revista americană People, vedeta „Daisy Jones & The Six” îi va oferi Priscillei o sumă de 1 milion de dolari în plus față de încă 400.000 de dolari pentru a-și acoperi taxele legale. Dosarul indică faptul că Priscilla a fost înlăturată oficial din funcția de administrator al averii fiicei sale defuncte, după ce ea și Keough au convenit că aceasta din urmă o va prelua ca beneficiar oficial. Conform unor surse, Lisa Marie Presley a lăsat moștenire o avere de aproximativ 16 milioane de dolari.

„Familia Presley este mai unită ca niciodată”

Ambele părți au convenit să păstreze confidențiale detaliile decontării, eliminând aproape toate mențiunile privind plata convenită în dosare - cu excepția uneia aproape de sfârșitul documentului de 95 de pagini. Deși Priscilla a primit o sumă de mare, în urma acordului, i s-a refuzat cererea de a fi înmormântată lângă răposatul ei soț, Elvis Presley, în timpul discuțiilor de negociere. 

 „Familia mea a rezolvat toate confuziile legate de pledoaria noastră adresată instanței și cererea de interpretare a documentelor, după moartea prematură a fiicei mele Lisa Marie. Deși mass-media a identificat o astfel de pledoarie ca fiind un proces, vreau să precizez că nu a fost niciodată intentat nici un proces împotriva iubitei mele nepoate.

Ca familie, suntem încântate că am rezolvat acest lucru împreună. Familia mea și cu mine sperăm că toată lumea ne va acorda intimitatea de care avem nevoie pentru o plânge în mod corespunzător pe Lisa Marie. Vă iubim și apreciem pe toți, iar familia Presley este mai unită ca niciodată., a transmis Priscilla Presley, potrivit Page Six.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net