Problemele nu se mai termină pentru Alec Baldwin. Noi acuzații pentru actor

Armuriera pe care Alec Baldwin (63 de ani) a angajat-o pentru turnarea westernului ”Rust” îl acuză pe actor. Aceasta ar fi ignorat să participe la o şedinţă de antrenamente de tragere cu arma, înainte cu o săptămână de a o împuşca, din greşeală, în platou, pe directoarea de Imagine, Halyna Hutchins, de numai 42 de ani, în octombrie, anul trecut.

Alec Baldwin este distrus după crima produsă la filmări. Foto: Profimedia
Alec Baldwin este distrus după crima produsă la filmări. Foto: Profimedia

Acuzaţia făcută de Hannah Gutierrez-Reed se regăseşte în cele 24 de pagini ale documentului prin care l-a dat în judecată pe furnizorul de muniţie Seth Kenney şi compania sa, PDQ Arm and Prop LLC, fiindcă ar fi livrat gloanţe oarbe amestecate cu adevărate pentru filmări.

Astfel, glonţul real ar fi ajuns în arma cu care Baldwin a ucis-o pe Halyna. Însă starul nu este numit inculpat în proces. Hannah îl învinovăţeşte şi pe asistentul de regie, David Halls, pentru că i-a înmânat arma lui Alec Baldwin, în platoul de filmare, fără a o chema mai întâi pe ea ca să o inspecteze, aşa cum cerea protocolul.

Armuriera Hannah Gutierrez-Reed spune că nu s-a respectat protocolul armelor. Foto: Profimedia
Armuriera Hannah Gutierrez-Reed spune că nu s-a respectat protocolul armelor. Foto: Profimedia

Armuriera, care este fiica legendarului armurier de film Thell Reed, mai scrie în documentul depus la Tribunalul districtului din statul New Mexico, SUA, că tatăl său a lucrat cu Kenney la alte filme, unde a antrenat actorii cu muniţie adevărată în cadru legal. Hannah precizează că ea a verificat arma cu care a tras Baldwin cu o zi înainte şi nu era încărcată, când a pus-o în depozit.

„Pârâtul, Seth Kenney, a distribuit producţiei «Rust» cutii cu muniţie pretinzând că acestea conţin gloanţe oarbe, dar au fost amestecate cu muniţie reală. Astfel, a creat condiţii periculoase pe platoul de filmare, provocând un previzibil risc de rănire a mai multor oameni”, a scris în plângerea depusă la tribunal.

Hannah susţine că întreaga echipă a filmului s-a bazat pe declaraţia falsă a pârâtului că a furnizat doar muniţie de recuzită.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net