Rita Ora, fără sutien de Crăciun! Își petrece sărbătorile la mare

Rita Ora (33 de ani) a decis să își petreacă sărbătorile în Noua Zeelandă, la o casă aflată lângă mare. Nu e de mirare că a ales această destinație, căci este țara natală a soțului ei, regizorul Taika Waititi (48 de ani). Cântăreața britanică le-a arătat fanilor ei costumația ei sexy, pe care a purtat-o de Crăciun.

Rita Ora, îmbrăcată într-o rochie roșie. Decembrie 2023
Rita Ora a purtat o rochie roșie (Foto: Instagram)

Rita Ora, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, a ales să poarte o rochie roșie, cu un decupaj curajos în zona bustului. La această ținută, superba blonda nu și-a pus sutien, spre deliciul celor 16 milioane de fani pe care îi are pe Instagram. De asemenea, Rita a purtat și un dres roșu și o pereche de balerini de culoare roz. Vedeta a publicat imaginile făcute la mare pe rețelele sociale și le-a urat admiratorilor săi sărbători fericite.

„Crăciun fericit! Vă doresc fericire și bucurie. Să avem un 2024 mai bun”, a scris Rita Ora, pe pagina ei oficială de Instagram.

Rita Ora nu a purtat sutien la această ținută (Foto: Instagram)
Rita Ora nu a purtat sutien la această ținută (Foto: Instagram)

Cum se menține în formă Rita Ora, deși spune că mănâncă foarte mult

Rita Ora a declarat în trecut că mănâncă mult, dar are grijă ca toate felurile de mâncare să fie sănătoase. Nu îi place deloc să se înfometeze, așa că nu ține nicio dietă strictă.

„Poți să mănânci destul de mult, dacă faci mișcare”, a afirmat ea în urmă cu trei ani. Vedeta a explicat că nu este adepta dietelor stricte, pentru că nu funcționează deloc pentru ea. La micul dejun, Rita Ora mănâncă două ouă fierte, sparanghel și o jumătate de cană de musli cu lapte de migdale. „La prânz, consum pui sau pește cu legume, iar la cină îmi place să mănânc mult pește cu legume și jumătate de cartof. Plus gustări, desigur”, mai spus ea.

Rita Ora a dezvăluit, însă, că a renunțat la pâine de ani buni și susține că evită complet zahărul. „Eu nu mă înfometez. Obișnuiam să o fac, dar mi-am dat seama că mâncatul nu este însă problema. Este vorba despre ceea ce are nevoie corpul tău, iar corpul fiecăruia este diferit”, a mai spus vedeta britanică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net