Rita Ora, în chiloți la aeroport după concertul din Timișoara! A plecat cu un avion privat

Ultima actualizare:

Rita Ora (33 de ani) a publicat o imagine cu ea îmbrăcată în lenjerie intimă de culoare roșie, un dres negru și în picioare cipici de unică folosință. Imaginea a fost făcută imediat după ce a trecut de controlul de securitate al Aeroportului Internațional din Timișoara, înainte de a se urca într-un avion privat, conform Daily Mail.

Rita Ora, impresionată de publicul din România

Rita Ora în lenjerie intimă la aeroport
Rita Ora, după ce a trecut de controlul de securitate al aeroportului (Foto: Instagram)

De altfel, aceasta a fost și ținuta în care a cântat pentru publicul român, sâmbătă seară.  Evident, cu alte încălțări! Cântăreața britanică a susținut un concert la Timișoara, la Celebrarea Orașului 2024. La spectacol au asistat zeci de mii de oameni.

 „România a fost o nebunie! Ați fost incredibili noaptea trecută. Mulțumesc că m-ați invitat”, a scris Rita Ora, care are o avere de 30 de milioane de dolari, pe pagina sa de Instagram. Vedeta este căsătorită din 2022 cu regizorul neozeelandez Taika Waititi (48 de ani).

Cum se menține în formă Rita Ora, deși nu ține diete stricte

Rita Ora a declarat în trecut că mănâncă destul de mult și că nu poate să țină o dietă foarte strictă, Cu toate acestea, ea are grijă ca toate felurile de mâncare să fie sănătoase. Nu îi place deloc să se înfometeze. „Poți să mănânci destul de mult, dacă faci mișcare”, a afirmat ea în urmă cu trei ani. Vedeta a explicat că nu este adepta dietelor stricte, pentru că nu funcționează deloc pentru ea.

La micul dejun, Rita Ora mănâncă două ouă fierte, sparanghel și o jumătate de cană de musli cu lapte de migdale. „La prânz, consum pui sau pește cu legume, iar la cină îmi place să mănânc mult pește cu legume și jumătate de cartof. Plus gustări, desigur”, mai spus ea. Rita Ora a dezvăluit, însă, că a renunțat complet la pâine de ani buni și susține că evită complet zahărul.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net