Rita Ora, fără sutien la o petrecere. S-a văzut tot!

Rita Ora (32 de ani) a lăsat puțin loc imaginației, duminică, atunci când a participat cu soțul ei, regizorul Taika Waititi (47 de ani), la petrecerea dată în onoarea lui Elvis Presley, în Hollywood.

Rita Ora a purtat o rochie din dantelă (Foto: AFP)
Rita Ora a purtat o rochie din dantelă (Foto: AFP)

Citește și: Rita Ora, vacanţă în trei, în Australia. Cu cine face plajă solista

Rita Ora a făcut furori la eveniment

Evenimentul a avut loc Formosa Café din Los Angeles, una dintre locațiile preferate ale Regelui Rock’n’roll. Elvis Presley ar fi împlinit 88 de ani pe 8 ianuarie. Celebrul artist american a murit în 1977, la doar 42 de ani, după ce a suferit un atac de cord.

Artista a venit la eveniment cu soțul (Foto: Profimedia)
Artista a venit la eveniment cu soțul (Foto: Profimedia)

Iată și: Rita Ora, aproape goală la studioul de înregistrări

La petrecerea organizată în memoria lui, cântăreața britanică Rita Ora a venit îmbrăcată într-o rochie de culoare mov, transparentă, confecționată din dantelă. Rita, care are o avere de 30 milioane de dolari, a ales să nu poarte sutien la această ținută îndrăzneață, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă de culoare neagră. Evident, artista a atras toate privirile când a ajuns la petrecere, iar fotoreporterii americani au pozat-o din toate unghiurile.

Drept accesorii, Ora a ales să poarte o pereche de cercei cu diamante în formă de inimă, o brățară din argint și o poșetă neagră cu strasuri.

Vezi și: Rita Ora, mai sexy ca oricând! Imaginile interzise minorilor pe care le-a făcut publice după un antrenament

La petrecere, Rita a pozat lângă Waititi, înainte de a fi fotografiată cu compozitorul Nathan Johnson și CEO-ul Netflix, Ted Sarandos. Potrivit Variety, invitațiile pentru petrecerea organizată de Netflix au fost trimise încă de luna trecută.

Filmul "Elvis", nominalizat la Globurile de Aur

Petrecerea a avut loc cu câteva seri înainte de Globurile de Aur, iar filmul "Elvis" a fost nominalizat la trei premii la ceremonie: cel mai bun film, cel mai bun actor și cel mai bun regizor. Rămâne de văzut dacă producția va câștiga vreunul dintre aceste premii, la cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur, pe 10 ianuarie.

Te-ar putea interesa și: Poftiți în avionul lui Elvis Presley! Aeronava va fi scoasă la licitație

Actorul Austin Butler, care îl interpretează pe Elvis în film, a dezvăluit că nu și-a văzut familia timp de trei ani în timp ce a lucrat la această peliculă. Starul în vârstă de 31 de ani a jucat rolul Regelui Rock’n’roll își a spus că a fost atât de dedicat personajului, încât i-a lăsat pe cei dragi pe locul doi. Filmările pentru "Elvis" au avut loc în Australia.

În timpul filmărilor, nu mi-am văzut familia timp de aproximativ trei ani. Am fost plecat la New York, unde m-am pregătit alături de regizorul Baz Luhrmann, apoi m-am dus în Australia. Am avut luni în care nu am vorbit cu nimeni. Și când am făcut-o, singurul lucru la care mă gândeam era Elvis. Am vorbit cu vocea lui tot timpul.", a mărturisit actorul.

Află mai multe despre: Elvis Presley era homosexual? Ce actor celebru a spus asta

În timpul unei conversații cu Janelle Monae pentru emisiunea Variety’s Actors on Actors, Austin a recunoscut, de asemenea, că i-a fost teamă să lucreze cu Baz, care a regizat filme precum Moulin Rouge! și Marele Gatsby. El l-a asemănat pe regizor cu un „muzician de jazz” care abordează scenele în mod unic. Anterior, Austin a dezvăluit că a părăsit la un moment dat platoul de filmare în lacrimi,  după ce a fost „certat” de Baz.

„Este terifiant să lucrezi cu Baz, la început. Obișnuiește să rescrie scenele cu o seară înainte de filmare.”, a dezvăluit Austin Butler.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net