Ruby Barker, Marina din „Bridgerton”, internată cu probleme psihice

Ruby Barker, în vârstă de doar 25 de ani, a adus-o la viață pe faimoasa Marina Thompson, în serialul de succes „Bridgerton”, produs de Netflix. Tânăra s-a confruntat cu probleme psihice în ultima perioada, iar acum și-a propus să ia o pauză de la celebritate.

Vedeta a publicat un filmuleț, joi, pe data de 26 mai, în cadrul căruia a vorbit despre cât de greu i-a fost să proceseze schimbarea care s-a produs în viața ei, de când a apărut în Bridgerton. Ruby Barker transmite că se simte mai bine de când este internată, însă recunoaște că problemele sale au apărut în urmă cu mult timp. Va fi externată în curând și își dorește să se retragă din lumina reflectoarelor.

Ruby Barker din „Bridgerton”, adevărul despre problemele psihice

„Sunt mai bine, dar am fost foarte rău o perioadă îndelungată de timp. Vreau să fiu sinceră cu toată lumea. M-am chinuit. Sunt în spital în momentul de față, voi fi externată în curând și sper să îmi pot continua viața. Voi lua o scurtă pauză pentru mine și v-aș încuraja ca, dacă vă e greu, să vă faceți o favoare și să luați o pauză. Nu mai fiți atât de duri cu voi înșivă.

Eram plină de ură, nervoasă, toate traumele dintre generații se adunaseră în mine. Căram greutatea întregii lumi în spate, iar acum am ajuns în punctul în care am primit un diagnostic, am tras o linie. Nu pot să port după mine felul în care eram, e nevoie să mă schimb așa că asta încerc să fac. Vreau să supraviețuiesc și o să supraviețuiesc, o să o fac”, a declarat Ruby Barker, actrița care o interpretează pe Marina Thompson în serialul „Bridgerton”.

„Mi-a fost foarte greu de când cu <Bridgerton>”

Mai mult decât atât, tânăra în vârstă de 25 de ani recunoaște că stările sale s-au acutizat odată cu rolul pe care l-a primit în serialul de pe Netflix. Tânăra nu s-ar fi așteptat niciodată să facă parte dintr-un serial de epocă din cauza „rasei sale”.

Citeşte şi: Cine este Ducele sexy din serialul fenomen "Bridgerton"? Totul despre seducătorul Regé-Jean Page

„Săptămâna sănătății mintale e sărbătorită în fiecare zi de mine. Mi-am luat o piatră de pe inimă. Simt că nu am fost total onestă, iar asta e pentru urmăritorii mei. E timpul să arăt transparență. Mi-a fost foarte greu de când cu <Bridgerton>, ăsta e adevărul. Vă mulțumesc pentru susținere, iubirea voastră mă ține la suprafață”, a mai scris actrița, pe contul său de Instagram.

Fanii au fost mândrii de curajul pe care Ruby l-a demonstrat, căci nu e ușor să vorbești despre subiecte atât de sensibile, mai ales când ești persoană publică. Internauții i-au trimis zeci de mii de mesaje în care au felicitat-o și i-au urat vindecare rapidă.

„Ești un suflet așa de frumos! Îți mulțumim că te-ai deschis în fața noastră. Mesajul tău ajută atâtea persoane care au nevoie să audă așa ceva. Numai bine. Te iubesc”, „Ce tânără curajoasă, frumoasă și plină de inspirație ești. Îți transmit o mega îmbrățișare și admirație cât cuprinde, din Canada”, au scris câțiva utilizatori ai Instagram, la postarea vedetei.

Citeşte şi: Sezonul doi al serialului „Bridgerton", disponibil pe Netflix. Mihai Petre și Elwira, dans superb în clipul de promovare!

Cine este femeia din spatele Marinei Thompson

Ruby Barker a devenit cunoscută în urma serialului „Wolfblood”. A crescut în Glasgow și nu a studiat teatrul, dar a muncit mult pentru visul său. A jucat inițial la teatrul public, apoi a ajuns să facă televiziune, dar pentru copii și, ulterior, a primit roluri de figurant în mai multe seriale.

La 19 ani a început să joace. La scurt timp după ce a terminat de filmat al doilea sezon al serialului „Bridgerton” a scos la iveală faptul că rezonează cu Marina, personajul pe care îl joacă. Prin afirmația respectivă făcea trimitere, încă de atunci, la situația sa actuală.  

„Ca adolescentă, în anumite momente mă simțeam alienată, simțeam că nu mă potrivesc nicăieri și că eram defavorizată, așa că din anumite puncte de vedere, da, rezonez cu ea (n.r.- cu Marina)”, a declarat Ruby, pentru Popsugar UK, în urmă cu doar câteva luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net