Sânii lui Heidi Klum au înnebunit Parisul! A făcut furori într-o rochie transparentă și fără sutien
Heidi Klum (52 de ani) a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris, la prezentarea VETEMENTS pentru colecția primăvară/vară 2026, alături de fiica ei, Leni (21 de ani). Supermodelul german, care se laudă cu o avere de 160 de milioane de dolari, a purtat o rochie transparentă din dantelă cu imprimeu floral, fără sutien, completată de un chilot tanga alb.

Pantofii bej cu toc i-au alungit silueta, iar vedeta a pozat încrezătoare în fața fotografilor. O alegere neobișnuită au fost gutierele metalice aurii, care s-au văzut atunci când a zâmbit larg pentru camerele de fotografiat. Heidi Klum este căsătorită cu muzicianul Tom Kaulitz (36 de ani).
Heidi Klum: „Femeile de 50 de ani nu sunt expirate!”
Deși s-a speculat de-a lungul anilor că Heidi Klum și-ar fi pus silicoane, ea susține că bustul ei generos este sută la sută natural. De asemenea, ea nu consideră că dacă a trecut de vârsta de 50 de ani trebuie să se îmbrace mai modest. „Cea mai mare concepție greșită despre vârsta de 50 de ani este că ai expirat. Nu ai expirat”, a spus ea într-un interviu recent. „Suntem foarte vizibile pe acest raft, pentru ca toată lumea să ne vadă. Nu te ascunde la 50 de ani.”
Heidi Klum are o siluetă perfectă! Vedeta a declarat că secretul ei constă într-un stil de viață echilibrat. Nu a avut niciodată probleme cu greutatea datorită faptului că a ales mereu să mănânce sănătos.
Deși anterior a fost criticată aspru după ce a fost citată spunând că ar consuma doar 900 de calorii pe zi, modelul a dezmințit ulterior această afirmație, explicând că nu își numără niciodată caloriile.
În prezent, Heidi preferă să consume mese bogate în nutrienți, dar echilibrate. Iată cum arată, de regulă, o zi din dieta ei:
- Mic dejun: omletă din trei albușuri de ou cu ardei verde, ceapă verde și pătrunjel, însoțită de un bol mic cu fructe proaspete și o cană de ceai.
- Prânz: 170 de grame de carne de curcan, servită cu 90 de grame de orez basmati sau quinoa și legume sotate.
- Cină: 170 de grame de somon cu lămâie și usturoi, alături de o salată verde cu broccoli și castraveți, asezonată cu o lingură de ulei de măsline.
































