Sarah Jessica Parker, într-o ținută bizară! Zici că și-a pus perna pe cap

Sarah Jessica Parker (59 de ani) a împărtășit pe Instagram imagini de pe platoul de filmare al sezonului 3 din „And Just Like That” și, în timp ce ținuta sa retro a fost lăudată, mulți fani au pus la îndoială alegerea accesoriului ciudat de pe cap.

Sarah Jessica Parker, într-o ținută colorată pe stradă
Sarah Jessica Parker a purtat o pălărie ciudată (Foto: Instagram)

Vedeta din „Totul despre sex”, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a purtat o pălărie bizară semnată de designerul Maryam Keyhani, ale cărei piese se vând cu câteva sute de dolari. Admiratorii i-au spus actriței că pare că a ieșit afară cu „perna” pe cap.

Ținuta purtată de Sarah a fost completată cu o pereche de sandale cu tocuri din lemn în valoare de 120 de dolari, de la Dr. Scholl, și o rochie multicoloră vintage, de la Ossie Clark. Jessica Parker a purtat acest ansamblu în timp ce filma împreună Sarita Choudhury, în Washington Square Park.

Cum se menține Sarah Jessica Parker în formă

Micul dejun poate varia foarte mult pentru Sarah Jessica, a spus ea pentru Grub Street în 2021. În general, sare peste această masă dacă e acasă, iar dacă e la filmări preferă un covrig, un ou fiert și pâine toast cu avocado. „De obicei, nu mănânc micul dejun decât dacă filmez, iar când filmez, iau un mic dejun complet.. Când sunt acasă și merg să lucrez pe cont propriu, mă voi trezi foarte devreme și voi bea doar o cafea.” 

La prânz, Sarah Jessica Parker mănâncă un sandviș, care include ton, jalapenos, sos iute, pesto și pâine. Ea își completează masa cu un shake de banane, căpșuni, lapte de vanilie și gheață.

La cină, vedeta preferă supă sau paste bolognese. Uneori, se răsfață cu un cocktail Cosmopolitan, exact ca personajul ei din „Totul despre sex”. Carrie Bradshaw: „Beau și vin, dar îmi place un Cosmopolitan adevărat. Din păcate, nu știu cum să-l fac”.

image
image
image
image
image
image
Karmen Simionescu Adrian Minune e1707555480428 jpg
Banner Zannidache
anunt anda adam jpg
Banner Cătălina Ponor
nicoleta nucă jpg
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
4 gica petrescu si cezarina moldoveanu 4 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net