Shakira l-a dat uitării pe Pique? Cine este bărbatul care i-a readus zâmbetul

Viața merge mai departe! Shakira se pare că l-a dat uitării pe Pique și a decis să lase suferința în urmă. Artista a fost surprinsă la o sesiune de surfing, altături de un bărbat misterios, iar imaginile făcute de către paparazzi pare să fie toată numai un zâmbet.

Shakira l-a dat uitării pe Pique? Sursă foto: Profimedia
Shakira l-a dat uitării pe Pique? Sursă foto: Profimedia

La începutul lunii iunie, întregul mapamond a fost luat prin surprindere de vestea că Shakira și Pique au decis să pună capăt relației lor, după o relație de 12 ani din cauza infidelității fotbalistului Barcelonei.

După despărțire Pique a fost fotografiat în compania unei domnișoare blonde, la o petrecere din Stockholm, iar Shakira a fost pozată, la volanul mașinii personale, pe străzile din Barcelona, vizibil îngândurată. 

Ar putea să te intereseze și: Cum arată Shakira după despărțirea de Pique? 

Iată că timpul pare să vindece rănile, iar artista încearcă să-și ocupe timpul așa cum știe mai bine pentru a da uitării povestea de iubire care a lăsat-o cu un gust amar. Zilele trecute, vedeta columbiană a mers la surfing alături de un bărbat misterios și de unul dintre fii ei, Milan. 

De remarcat a fost faptul că Shakira a renunțat la atitudinea sobră și la tristețe. În imaginile suprinse de paparazzi catalani, Shakira zâmbește larg și pare să se distreze de minune alături de cel care a însoțit-o la plajă. La 45 de ani, artista are o formă fizică de invidiat, iar orele pe care le petrece în sala de sport și dansând sunt vizibile. Are un trup tras ca prin inel, iar trecerea timpului a fost cât se poate de blândă cu ea. 

Aici puteți vedea imaginile cu Shakira la surf 

Shakira și Pique nu au fost căsătoriți, deși au avut o relație de 12 ani 

Shakira și Pique au decis să se separe după 12 ani de relație. Deși au fost mai bine de un deceniu împreună, cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Motivul? Artista se temea de instituția căsătoriei și de implicațiile pe care le avea aceasta. Mai exact, se gândea cu teamă că Pique o va privi strict ca pe o soție și va uita să depună efort și să o trateze cu atenția cuvenită.

Vezi și: Despărțirea dintre Shakira și Pique. Cele mai controversate detalii care au ieșit la suprafață

În presa catalană au apărut zvonuri privind infidelitatea fotbalistului și se vehiculează că Shakira ar fi angajat o echipă de detectivi particulari care să demonstreze că starul Barcelonei nu era tocmai ușă de biserică. 

Cei doi sunt părinții a doi părinți. Milan, în vârstă de 9 ani și Sasha, un băiețel de doar șapte anișori. Rămâne de văzut cum vor stabili să-și împartă responsabilitățile, însă este cert că în momentul de față, Shakira nu este prea dornică să stea de vorbă cu bărbatul care i-a fost alături timp de 12 ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net