Shakira, pozată când face sex!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fosta femeie de serviciu a Shakirei i-a dat solistei un ultimatum: „Dacă nu-mi dai 250.000 € (n.r. - 1.150.000 de lei) trimit presei fotografii cu tine când faci sex!".

Cântăreaţa columbiană i-a dat pe mâna poliţiei pe menajera Maritza şi pe soţul acesteia, Divier, după ce a primit acest mesaj pe celular. Cu toate acestea, se pare că fotografiile chiar există.

Cei doi au lucrat pentru vedeta latino nu mai puţin de 11 ani, iar, în ultimul timp, spun ei, au fost trataţi ca nişte sclavi.

"De când s-a mutat cu Gerard Pique, Shakira s-a schimbat total", a declarat Maritza unui ziar sud-american, înainte de povestea şantajului. Femeia de serviciu şi soţul ei s-au răzbunat pe divă şi i-au montat un dispozitiv de fotografiat în dormitor, fapt dezvăluit de poliţie. Apoi, i-au cerut 250.000 €, bani care, spun cei doi, li se cuveneau pentru munca săvârşită la vila artistei din Miami.

S-au cunoscut la Ibiza

Pique (25 de ani) şi Shakira (34 de ani) sunt împreună din vara anului 2010, cunoscându-se într-un club din Ibiza. Shakira tocmai terminase o relaţie de 11 ani cu Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte al Argentinei, Fernando de la Rua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net