Sienna Miller, cu burtica de gravidă la vedere! Ce ținută a purtat la Vogue World

Sienna Miller (41 de ani) nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară. Actrița americană, care deține o avere de 18 milioane de dolari, a făcut furori joi, la evenimentul Vogue World, din Londra.

Sienna Miller, într-o ținută albă de la Schiaparelli, la Vogue World 2023
Sienna Miller, într-o ținută Schiaparelli (Foto: GettyImages)

Vedeta a venit pe covorul roșu îmbrăcată într-un compleu de culoare albă de la Schiaparelli Haute Couture, format dintr-o fustă voluminoasă și un top scurt. Evident, Sienna și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă. La ținută a mai purtat și un dres negru, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc cui.

Sienna Miller are un iubit mai tânăr cu 15 ani

Sienna Miller alături de iubitulei, Oli Green, la plajă 2023
Sienna se iubește cu Oli Green (26 de ani) (Foto: Instagram)

La sfârșitul lui august, a fost dezvăluit că Miller așteaptă un copil cu iubitul ei Oli Green (26 de ani). Va fi al doilea copil pentru ea, care mai are o fiică, Marlowe (10 ani), cu fostul ei iubit, Tom Sturridge (37 de ani). Ea și iubitul tinerel sunt împreună din februarie 2022, însă momentan nu pare că au planuri de nuntă.

Sienna Miller iubește cel mai mult rolul de mamă și are o relație specială cu fiica ei, Marlowe, care a moștenit pasiunea pentru modă de la mama ei. 

„Ea are propriul stil. Al meu era mult mai eclectic. Al ei este cool și foarte șic și inspirat din anii 90. (...) Ea apreciază când port puțin machiaj și pantofi cu toc. Îi place să audă sunetul tocurilor, pentru că îl asociază cu mine”, a mărturisit Sienna Miller, potrivit Vogue.

Miller a învățat să folosească interesul fiicei sale pentru modă în avantajul ei. În timp ce lui Marlowe îi place să poarte hanoracele supradimensionate și machiajul mamei sale, Miller recunoaște că a împrumutat și ea din garderoba lui Marlowe: „Am pierdut o mulțime de hanorace, dar îi fur și hainele. Tricourile ei mici sunt destul de drăguțe peste o vestă, iar puloverele ei sunt foarte frumoase.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ce mesaj i-a transmis Fuego compozitorului Jolt Kerestely!
cub carmen trandafir png
copii adela popescu radu valcan jpg
yung miami nyfashionweek profimedia (1) jpg
matt leblanc profimedia jpg
Banner Mihai Traistariu
vedete in prima zi de școală (1) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net