Sofia Vergara, apariție răvășitoare pe rețelele de socializare! Frumoasa actriță și-a pus fanii pe jar

Sofia Vergara, apariție răvășitoare pe rețelele de socializare! Frumoasa actriță a reușit să își pună pe jar fanii, după ce a postat o fotografie care lasă aproape totul la vedere. Alături de poza care a încins imaginația urmăritorilor, vedeta a făcut și o mărturisire cu privire la ritualul său de îngrijire personală.

Sofia Vergara a încis imaginația fanilor
Sofia Vergara a încis imaginația fanilor

Sofia Vergara a încis imaginația fanilor

Recent, într-o postare de pe Instagram frumoasa actriță de origine columbiană „a scos de la naftalină” o poză care a făcut-o celebră în anii ’90 pe când era top model. Ei bine, fotografia a fost însoțită și de un mesaj referitor la ritualul său de îngrijire personală: „Acum, la 51 de ani, folosesc cu religiozitate crema cu factor de protecție solară.”, spunând că la acea vreme nu se îngrijea de acest aspect. În prezent, jurata de la „America are telent” deține propria linie de cosmetice.

Sofia Vergara a divorțat de Joe Manganiello

Recent, Sofia s-a despărțit de Joe Manganiello după 7 ani de căsnicie. Cei doi nu au copii împreună.

Am luat dificila decizie de a divorța", se arată într-o declarație comună a celor doi din data de 17 iulie, cu câteva zile înainte ca Manganiello să depună oficial actele. „Ca doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre."

Vergara a depus setul de documente legale în luna august, în care a cerut instanței să pună în aplicare acordul prenupțial dintre ea și Manganiello. În documente se precizează că Vergara dorește ca anumite bunuri să rămână în proprietatea ei și să își mențină veniturile de dinainte și din timpul relației cu Manganiello. Atât Vergara, cât și Manganiello lucrează la acordul de divorț, inclusiv la custodia câinelui lor.

După aflarea veștii despărțirii lor, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Us că Vergara și Manganiello nu mai erau „pe aceeași lungime de undă" în relația lor.

„Ea prefera să iasă în oraș cu prietenii, iar el prefera să stea acasă, așa că nu petreceau mult timp împreună", a explicat persoana din interior. „Trăiau vieți separate de aproximativ un an, așa că era timpul să pună punct".

Bărbatul a fost surprins alături de actrița Caitlin O’Connor, iar recent și Sofia a fost văzută la o întâlnire în Beverly Hills.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net