Sofia Vergara se simte sexy la menopauză: „Am grijă de mine”

Sofia Vergara (51 de ani) este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Vedeta de origine columbiană a dezvăluit că, de când a intrat la menopauză, se concentrează mai mult pe nevoile corpului său, pentru că vrea să îmbătrânească frumos.

Sofia Vergara, îmbrăcată într-un costum de baie întreg de culoare verde
Sofia Vergara este mândră de cum arată (Foto: Instagram)

„Acum, iau odihna mai în serios. Înainte puteam să supraviețuiesc cu doar 6 ore pe noapte, dar acum nu arăt bine dacă nu dorm. Ca să mă mențin frumoasă, îmi spăl părul în fiecare zi și îmi cumpăr creme foarte scumpe, pentru că am încredere în știință. Fac tot ceea ce mă face să mă simt frumoasă!”, a declarat Sofia, care are o avere de 180 de milioane de dolari, pentru revista americană People.

Întrebată dacă a fost considerată doar un chip frumos, atunci când ajuns la Hollywood, Sofia Vergara a răspuns că: „Eram deja celebră la mine în țară. Nu cred că s-a schimbat felul în care eram sau ceva. A fost minunat să mă mut în L.A. și să încep o nouă carieră. Întotdeauna am știut cum arăt și am fost întotdeauna foarte recunoscătoare, pentru că, la sfârșitul zilei, trebuie să fii. Știu că mi-a deschis multe uși, așa că nu vreau să fiu nerecunoscătoare. Toate aceste sentimente de nesiguranță dispar pentru că eu știu ce pot să fac. Și dacă am primit vreodată ceva doar pentru că eram frumoasă, am spus mulțumesc și am mers mai departe”.

Vergara a divorțat recent de Joe Manganiello (47 de ani), pe motiv că acesta își dorea copii, iar ea nu voia să fie o „mamă bătrână. Actrița are deja un băiat adult, pe Manolo Gonzalez (32 de ani), din relația cu Joe Gonzalez.

„Am devenit mamă la nici 20 de ani, așa că nu îmi amintesc prea multe din viața de dinainte să am un copil. Este o experiență unică. Te schimbă și este o experiență plină de satisfacții, dar și de multe bătăi de cap”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net