Sofia Vergara rupe tăcerea după divorțul de Joe Manganiello. Adevăratul motiv pentru care au ajuns la divorț

Sofia Vergara a dezvăluit adevăratul motiv pentru care ea și Joe Manganiello au ajuns la divorț. Actrița din „Modern Family” a rupt tăcerea la doar câteva luni de la separare. 

De ce s-au despărțit cei doi
De ce s-au despărțit cei doi

În luna iulie a anuluui 2023, reprezentanții celor doi foști soți anunțau public despărțirea pentru Page Six. Luni, 15 ianuarie, Sofie Vergara a vorbit despre despățire, în timpul unui interviu oferit publicației spaniole El Pais

Lipsa copiilor, motivul despărțirii

Atunci când au luat decizia de a divorța, Sofia Vergara și Joe Manganiello anunțau public că doresc să mențină discreția și îi rugau pe oameni să îi lase să traverseze liniștiți acest episod. 

„Am luat decizia dificilă de a divorța", au transmis Vergara și Manganiello. „Ca doi oameni care se iubesc și țin unul la celălalt foarte mult, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce traversăm această nouă perioadă din viața noastră." 

De-a lungul timpului apăruseră zvonuri conform cărora neînțelegerile dintre ei au la bază un subiect important: copiii. 

Mai concret, actrița nu și-a dorit să devină din nou mamă, în timp ce fostul partener își dorea copii. 

Sunt proaspăt divorțată de cel de-al doilea soț, cu care am fost împreună timp de 10 ani. Căsnicia mea s-a destrămat pentru că soțul meu era mai tânăr; el voia să aibă copii, iar eu nu voiam să fiu o mamă în vârstă", a afirmat Vergara, pentru sursa citată anterior.

Sofia Vergara are un copil dintr-o altă căsătorie 

Când avea doar 19 ani, Sofia Vergara devenea mama unui băiat, care în prezent este un bărbat în toată firea, în vârstă de 32 de ani. Actrița consideră că a trecut „vremea ei” pentru a deveni din nou mamă, mai ales că așteaptă să devină bunică. 

Simt că nu este corect față de copil", a mai precizat ea. „Respect pe oricine o face, dar nu mai este pentru mine. La 19 ani am devenit mama unui băiat, care acum are 32 de ani, iar eu sunt pregătită să fiu bunică, nu mamă”, a adăugat actrița. 

Sunt aproape la menopauză; este cursul natural al vieții", a adăugat ea. „Când fiul meu va deveni tată, voi aștepta să îmi aducă copilul pentru o vreme, apoi i-l voi da înapoi și îmi voi continua viața; asta trebuie să fac”, a mai spus actrița. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net