Sydney Sweeney, în chiloți pe covorul roșu! Cât a costat ținuta extravagantă

Ultima actualizare:

Sydney Sweeney (26 de ani) a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris, zilele trecute. Actrița americană din „Euphoria” a demonstrat că este lipsită de inhibiții și a atras atenția tuturor cu ținuta ei neobișnuită.

Sydney Sweeney, în chiloți argintii și sacou negru, la Săptămâna Modei de la Paris. Martie 2024
Sydney Sweeney a purtat chiloți de la Miu Miu (Foto: Profimedia)

Ea a venit la eveniment îmbrăcată într-o pereche de chiloți argintii și strălucitori, de la casa de modă Miu Miu, în valoare de 5.800 $. Vedeta, care are o avere de 10 milioane de dolari, a purtat și un top scurt de culoare neagră, dar și sacou supradimensionat, care a contrastat cu goliciunea de dedesubt.

În picioare, Sydney a optat pentru o pereche de sandale negre cu toc înalt și a completat ținuta cu o poșetă din catifea. Sydney se iubește din 2018 cu producătorul de film Jonatah Davino (40 de ani). Cei doi s-au logodit în 2022 și au planuri de nuntă, potrivit prietenilor apropiați.

Ce dietă ține Sydney Sweeney

Sydney Sweeney a dezvăluit în trecut că îi plac foarte tare dulciurile. Deși încearcă să mențină o dietă sănătoasă, ea își dă voie să mănânce uneori desert. „Îmi place zahărul. Iubesc bomboanele. Îmi plac prăjiturile și înghețata”, a spus ea în trecut, pentru revista Women's Health.

La micul dejun, Sydney consumă „castron mare cu fructe de pădure și câteva ouă și covrigi”. La prânz, ea își gătește de obicei o salată Caesar de pui sau un cheeseburger – „Îmi place ceva consistent”, a mai spus ea ea. La cină îi place să mănânce ceva italienesc, în general paste cu sos. Vedeta a recunoscut că nu ține regimuri stricte, dar se menține într-o formă optimă pentru că este activă.

 „Este important să mănânci. Vreau să spun, probabil că într-o zi voi începe să mănânc mai sănătos, dar mă antrenez și sunt atât de activă, așa că sunt capabil să echilibrez asta. Dar îmi place mâncarea și mă face fericită.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net