Sydney Sweeney, cu sutienul la vedere pe covorul roșu! A purtat o rochie transparentă

Sydney Sweeney (26 de ani) a fost o apariție de vis la premiera australiană a noului său film, comedia romantică „Anyone But You”, în Sydney. Actrița a purtat o rochie albă și transparentă de la Givenchy, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă asortată. Superba blondă, care se laudă cu o avere de 10 milioane de dolari, a optat pentru un machiaj natural, iar părul și l-a coafat în bucle lejere.

Sydney Sweeney a purtat o ținută de la Givenchy, la premiera filmului Anyone But Your
Sydney Sweeney, într-o ținută de la Givenchy (Foto: Profimedia)

Ținuta a fost completată cu o pereche de sandale argintii, iar drept accesorii Sydney a ales să poarte niște cercei rotunzi cu diamante și mai multe inele din argint. Sweeney s-a logodit în 2022 cu afaceristul Jonathan Davino (39 de ani).

Cei doi și-au început povestea de iubire în 2018, pe când actrița avea 21 de ani. Cuplul și-a păstrat relația discretă, departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioși ai fanilor.

Cum se menține în formă Sydney Sweeney

Starul din „Euforia” are o siluetă de invidiat și muncește din greu ca să arate așa de bine. La fel ca multe actrițe de la Hollywood, Sydney Sweeney se duce în mod regulat la sală. Încă din adolescență, ea a practicat arte marțiale, iar în prezent este pasionată de MMA. 

„Eram singura fată care făcea arte marțiale și am vrut să mă duc cu mințile tuturor băieților. Așa că am cumpărat tot echipamentul roz. Pentru că atunci când intri în ring, find o fată îmbrăcată în roz, băieții cred că nu ești în stare de nimic. Dar atunci, atunci când poți să îi bați este cel mai grozav sentiment vreodată.”, a declarat actrița în 2021, potrivit Cosmopolitan

Cât despre dietă, vedeta a mărturisit că evite să consume cafea și alcool. În rest, nu îi place să țină un regim strict. Mănâncă din toate câte puțin. „Nu mă înțelegeți greșit, mănânc zahăr, așa că se balansează. Hidratarea este foarte importantă”, a mai spus ea. Cel mai mult îi place să mănânce hot-dog și pizza.

image
image
image
image
image
image
Banner Monica Ene
Cristina Vasiu avion 1  jpg
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
555 (1) jpg
kate middleton getty jpg
555 jpg
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net