Un celebru prezentator este în doliu! Tatăl său a murit: „Mă simt singur și groaznic”

Joi, 9 martie, Martin Roberts (59 de ani), gazda emisiunii „Homes Under The Hammer” (Case în construcție) a anunțat într-un videoclip sfâșietor decesul tatălui său, în vârstă de 90 de ani.

Prezentatorul Martin Roberts este în doliu / Sursă foto: Pixabay
Prezentatorul Martin Roberts este în doliu / Sursă foto: Pixabay

Răvășit, cu chipul preschimbat de tristețe și reținându-și cu greu lacrimile, prezentatorul britanic mărturisea:

Tatăl meu a încetat din viață ieri. Avea 90 de ani, a trăit o viață minunată și a murit în pace, a murit acasă, fără dureri și asta este extraordinar dar nu m-ajută..., bine ajută întrucâtva, dar nu mă ajută chiar în acest moment.”

Prezentatorul încearcă să își aline durerea cerând sprijinul fanilor

Copleșit de tristețe, Martin Roberts a căutat sprijinul admiratorilor săi, exprimându-și durerea pe rețelele de socializare:

Este o chestiune personală, dar simt nevoia să mă înconjur de cât mai mulți oameni, cărora să le pese.”

Pierderea unui părinte este un lucru cu care fiecare dintre noi va trebui să se confrunte, știu că există pierderi mai dureroase, ca moartea unui copil și lucruri de acest gen.

Dar în acest moment mă simt într-adevăr singur și groaznic. Așa că voi fi recunoscător pentru orice veți avea de spus.”

Sprijinul, încurajările și afecțiunea fanilor nu s-au lăsat așteptate. Aceștia au trimis nenumărate mesaje pentru a-l consola și pentru a-l ajuta să depășească încercarea grea în care se află. Majoritatea îl asigurau că îi sunt alături, că îi înțeleg suferința, regretau pierderea suferită de acesta și îi transmiteau multă dragoste.

Un alt moment de cumpănă

Anul trecut, în luna aprilie, Martin Roberts a mai trecut printr-o grea încercare, în care a fost la un pas moarte, fiind internat din cauza unor puternice dureri în piept. Era mai mult ca sigur ca avea Covid, dar a fost uimit să afle că durerile erau pricinuite de o pericardită lichidiană (n.r. acumulare de lichid în exces la nivelul pericardului – un înveliș al inimii). Starea acestuia era jalnică, după cum el însuși mărturisea publicației britanice The Sun, afirmând că inima îi ceda, că rinichii și ficatul îi funcționau doar 30%, iar plămânii erau din ce în ce mai slăbiți.

A fost operat de urgență de o echipă extraordinară de medici din cadrul „Royal United Hospital” din Bath, Marea Britanie, care i-au salvat viața.

Și cu această ocazie conturile sale de socializare au fost asaltate de mesaje calde, cu urări de sănătate și recuperare grabnică, confirmând aprecierea și popularitatea de care se bucură.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png