Ups! Mădălina Ghenea și alte dive care au gafat pe covorul roșu

Ultima actualizare:

Ne mândrim cu Mădălina Ghenea (35 de ani). Fără doar şi poate este una dintre româncele care au izbutit să-şi facă un nume respectat în cinematografia internaţională. Dar asta nu înseamnă că din când în când emoţiile nu o copleşesc. Aşa cum s-a întâmplat şi anul acesta, pe scena Festivalului de Film de la Veneţia.

Madalina Ghenea Venetia 2 jpg

„Divă şi femeie” pe bună dreptate! Actriţa Mădălina Ghenea a primit premiul „Diva e Donna” în cadrul celei de-a 79-a ediţii a Festivalului de Film de la Veneţia, care anul acesta are loc în perioada 31 august - 10 septembrie. Şi, aşa cum era de aşteptat, a fost o apariţie.

Citește și: Mădălina Ghenea, aniversare cu peripeții! Cine e bărbatul care a vrut să o arunce în fântână, în Italia?

Mădălina a purtat o ţinută extrem de seducătoare pe covorul roşu şi a strălucit asemenea unui adevărat star. Actriţa originară din Slatina a „defilat” pe covorul roşu la premiera peliculei „Bones and All”, în regia lui Luca Guadagnino. Dar, înainte de momentul strălucitor, a avut parte de un mic incident care a constrâns-o să-şi schimbe coafura în ultimul moment, aşa cum a povestit chiar ea pe reţelele sociale.

Nu rata nici: Evoluția Mădălinei Ghenea. De la fata simplă din Slatina, la vedeta de Hollywood

A primit trofeul Diva e Donna

Lady Bean s-a întors la Veneţia, o insectă? M-a muşcat pe frunte înaintea evenimentului meu, dar se spune că o frunte imensă arată multă inteligenţă şi @saidada a reuşit să o acopere cu părul meu”, a scris ea pe Instagram.

Vezi și: Mădălina Ghenea ar face și zeii din Olimp să se îndrăgostească! Uite-o în toată splendorea

Şi în momentul decernării premiului Mădălina a avut parte de un mic incident, din cauza emoţiilor de data aceasta: a scăpat din mâini trofeul pe care tocmai îl primise.

Aseară am fost premiată în cadrul festivalului de film de la Veneţia şi am fost atât de emoţionată, încât am scăpat premiul pe scenă. Prietenii mei îmi spun «lady Bean» pentru că sunt o persoană atât de stângace. Am primit un premiu ieri, premiul Diva&Donna, şi pot spune ca nu mă simt deloc divă, deşi prietenii mei încearcă să mă convingă că sunt... Anul acesta mă simt puţin pierdută în această furtună a festivalului şi tot ce pot spune este că sunt recunoscătoare. Credeţi că merit să fiu aici? Mulţumesc!”, a mai declarat pe social-media Mădălina Ghenea.

Şi ele au gafat pe covorul roşu

Modelul Chiara Ferragni  a rămas cu sânii pe afară
Modelul Chiara Ferragni a rămas cu sânii pe afară

Se întâmplă și la case mai mari! Modelul Chiara Ferragni (35 de ani) a suferit o gafă vestimentară, la ediția din 2019 a Festivalului de Film de la Veneția. Rochia semnată de casa de modă Dior i-a dat bătăi de cap, lăsându-i la un moment dat sânii la vedere.

Dayane Mello

Dayane Mello  și-a expus  zona intimă
Dayane Mello și-a expus zona intimă

Manechinul brazilian Dayane Mello (33 de ani) a pățit-o în 2016! Din cauza rochiei decupate în partea inferioară, vedeta și-a expus părțile intime, iar fotografii au fost pe fază și au surprins-o în toată splendoarea.

Lady Gaga

Lady Gaga și-a arătat  chiloțeii
Lady Gaga și-a arătat chiloțeii

Lady Gaga (36 de ani) și-a arătat și ea lenjeria intimă, la Festivalul de Film de la Veneția din 2018, în timp ce își promova filmul „A star is Born”. Dorind să facă o intrare grandioasă, a purtat o rochie mulată neagră, care însă a „trădat-o” atunci când se dădea jos din taxiul pe apă ce o transporta la eveniment.

Liang Jingke

Liang Jingke  s-a dezechilibrat  și a căzut
Liang Jingke s-a dezechilibrat și a căzut

Actrița de origine chineză Liang Jingke a căzut pe covorul roșu la premiera filmului „The Light Between Oceans”, în timpul celei de-a 73-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția, la Sala Grande, pe 2 septembrie 2016. De vină a fost trena uriașă a rochiei pe care a purtat-o cu acea ocazie.

Lindsay Lohan

Linday Lohan a arătat  că nu poartă lenjerie
Linday Lohan a arătat că nu poartă lenjerie

Lindsay Lohan (36 de ani) a oferit o gafă de neuitat, în anul 2006, la cea de-a 63-a ediție a prestigiosului eveniment, acolo unde își promova filmul „Bobby”. Actriței americane i s-a ridicat rochia, în momentul în care cobora din barcă, și s-a putut vedea că nu poartă lenjerie intimă pe dedesubt.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net