Vedetele îl așteaptă pe Moșu' cu stil! Iată cei mai spectaculoși brazi de Crăciun

Ultima actualizare:

Crăciunul bate la ușă, iar divele de peste Ocean s-au întrecut în cele mai frumoase decorațiuni festive! Piesele centrale ale acestei sărbători sunt, desigur, brazii de Crăciun. Unele staruri au ales ornamente extravagante, altele au mers pe un stil mai minimalist.

Jennifer Lopez are un brad de Crăciun complet auriu

image

Jennifer Lopez (54 de ani) și-a împodobit bradul de Crăciun cu globuri aurii. Vedeta și-a asortat ținuta cu copacul festiv și s-a fotografiat în fața acestuia. Cântăreața s-a pozat îmbrăcată într-o cămașă albă și o fustă aurie. Bradul său a fost împodobit cu șiruri de luminițe  calde, globuri strălucitoare și conuri de pin înzăpezite.

Cadourile de la baza acestuia au fost împachetate în hârtie aurie, iar Lopez, care se laudă cu o avere de 400 de milioane de dolari, și-a asortat decorul din casa ei din California, acolo unde locuiește cu soțul Ben Affleck (51 de ani), într-un ansamblu metalic.

Diva are doi copii cu fostul ei soț, Marc Anthony, pe gemenii Emme și Max (15 ani). La rândul său, actorul de la Hollywood are trei copii cu fosta soție, Jennifer Garner, Violet Anne (14 ani), Seraphina Rose (14 ani) și Samuel (11 ani). Cei mai probabil, cuplul își așteaptă copiii de Crăciun acasă.

Jessica Simpson a ales culorile gri, verde și albastru pentru globurile de Crăciun

Jessica Simpson, într-o haină roz, pozată în fața bradului său de Crăciun
Jessica Simpson se mândrește cu bradul ei de Crăciun (Foto: Instagram)

Jessica Simpson (43 de ani) și-a amplasat un brad uriaș în sufragerie, ornat cu globuri argintii, verzi și albastre. Vedeta americană, care are o avere de 200 de milioane de dolari, s-a fotografiat și ea în fața copacului festiv, îmbrăcată într-o haină de culoare fucsia. Bradul de Crăciun se potrivește perfect cu pereții înalți ai vilei artistei, care au culoarea verde.

Paris Hilton visează la un Crăciun alb

Unul din brazii lui Paris Hilton (Foto: Instagram)
Unul din brazii lui Paris Hilton (Foto: Instagram)

Moștenitoarea imperiului Hilton le-a arătat fanilor ei bradul ei de Crăciun, ornat doar cu decorațiuni albe. Pentru Paris Hilton (42 de ani), aceste sărbători de iarnă sunt cu adevărat speciale. Ea sărbătorește pentru prima dată Crăciunul în calitate de mămică a doi copii, Phoenix (10 luni) și London, care a venit pe lume pe 11 noiembrie. Și fetița și băiatul ei au fost născuți de o mamă-surogat. Paris, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, și soțul ei, Carter Reum (42 de ani), sunt mai fericiți ca niciodată de când au devenit părinți. 

Kim Chiu și-a pus bradul cu susul în jos

Kim Chiu s-a fotografiat alături de bradul ei de Crăciun, ornat cu acadele pastelate
Kim Chiu și-a pus acadele în pom (Foto: Instagram)

Anul acesta, actrița Kim Chiu (33 de ani) s-a hotărât să îmbrățișeze întreaga fantezie a sezonului sărbătorilor cu primul ei brad de Crăciun cu susul în jos! Pentru a face sărbătorile și mai dulci, vedeta, care se laudă cu o avere de 5 milioane de dolari, și-a umplut bradul cu diferite ornamente în formă de bomboane și acadele în nuanțe pastelate. 

Chrissy Teigen a ales culorile galben și portocaliu 

Chrissy Teigen (38 de ani) și soțul ei, John Legend (44 de ani) adoră Crăciunul! Cei doi au împreună patru copii, Luna (7 ani) , Miles (4 ani), Esti (11 luni) și Wren (6 luni), așa că sărbătorile de iarnă sunt cu adevărt speciale pentru ei. Vedeta, care are o avere de 100 de milioane de dolari, și-a decorat bradul de Crăciun cu globuri uriașe galbene, portocalii și roz. Chrissy s-a filmat în fața bradului de Crăciun, alături de Luna și de Miles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net