Viața lui Tom Jones care bate orice film. A iubit o singură femeie, de la 12 ani, și i-a rămas fidel și după ce a murit

Ultima actualizare:

I se mai spune si „Sir Sex Bomb” și pentru piesa fenomen, dar și pentru mișcările lui de dans cu care și-a înnebunit fanele decenii întregi. În timpul unui concert i-au sărit chiar nasturii de la pantaloni din cauza mișcărilor frenetice.  Tom Jones are o viață de film. Adulat de milioane de femei, cântărețul a iubit o singură femeie. S-a îndrăgostit la 12 ani și s-a căsătorit la 16. Un an mai târziu devenea pentru prima oară tată. A lucrat în ture ca să își întrețină familia, apoi a devenit vedeta internațională.

image

I se mai spune si „Sir Sex Bomb” și pentru piesa fenomen, dar și pentru mișcările lui de dans cu care și-a înnebunit fanele decenii întregi. Tom Jones are o viață de film. Adulat de milioane de femei, cântărețul a iubit o singură femeie. S-a îndrăgostit la 12 ani și s-a căsătorit la 16. Un an mai târziu devenea pentru prima oară tată. A lucrat în ture ca să își întrețină familia, apoi a devenit vedeta internațională.

Sir Thomas John Woodward, cunoscut sub numele de scenă Tom Jones, este un cântăreț galez, unul dintre cei mai carismatici artiști din toate timpurile. Este și un dansator desăvârșit. El este artistul căruia, în timp ce se afla pe scenă i-au sărit nasturii de la pantaloni din cauza mișcărilor sale pline de energie.

Tom Jones a leșinat în timp ce înregistra piesa pentru James Bond

Cu o voce remarcabilă, Jones căuta tot timpul să fie și mai bun. Această dorință a lui i-a provocat o problemă medicală când și-a forțat prea mult vocea. Pur și simplu a leșinat. În 1965, când înregistra piesa de pe coloana sonoră a celui de-al patrulea film din seria James Bond, Tom Jones, căruia îi plăcea să urce notele cât mai sus și să le mențină cât mai mult, a rămas fără suflu și a leșinat, scrie Express.co.uk. Despre incident a amintit într-un ionterviu chiar și actorul Daniel Craig, cel mai nou dintre actorii care l-au interpretat pe Bond.

Am auzit că la varianta finală pe care o înregistrau, cea care a apărut pe coloana sonoră a filmului, Tom Jones a ținut nota atât de mult timp încât a leșinat. Nu știu dacă este adevărat, dar îmi place să cred că este adevărat!”, a spus Craig.

Incidentul a fost confirmat chiar de către Tom Jones care a povestit că a ținut atât de mult nota încât a simțit cum camera începe să se învârte cu el. Atunci a leșinat.

„Nu voi mai iubi niciodată”

Tom Jones adulat de milioane de femei o viață întreagă a iubit o singură femeie. Pe colega lui de școală de care s-a îndrăgostit când avea 12 ani.

Jones a crescut în sudul Țării Galilor, într-o familie modestă de mineri. A început să cânte la o vârstă fragedă în corul bisericii. O fetiță de 12 ani i-a răpit pentru toată viața inima, iar când a împlinit 16 ani s-a căsătorit cu ea. Un an mai târziu a devenit tată.

Pentru a-și întreține familia, Jones a lucrat la o fabrică de mănuși, apoi s-a angajat în construcții. Viața lui a luat o întorsătură fabuloasă, iar în anii '69 a devenit una dintre cele mai iubite vedete de pe mapamond.

Anii au trecut și în 1980, fiul lui Mark, a intrat în lumea divertismentului și a devenit totodată managerul tatălui său.

Moartea soției lui a fost extrem de dureroasă pentru artist.

Au rămas căsătoriți din martie 1957 până la moartea ei, în aprilie 2016 când, la 75 de ani a fost răpusă de cancer.

Jones care este unul dintre antrenorii show-lui „The Voice” a spus în acel an că nu va mai iubi niciodată. „A existat o singură dragoste a vieții mele și aceea a fost Linda”.

„Mă bucur că viețile noastre s-au intersectat, dar mi-aș dori să fie aici, acum, să îmbătrânim împreună. Am fost îndrăgostit de soția mea de când eram copil. Am crescut împreună și ne-am iubit de când ne-am văzut.”

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Banner Monica Ene
Cristina Vasiu avion 1  jpg
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
555 (1) jpg
kate middleton getty jpg
555 jpg
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net