Viciul lui Gwyneth Paltrow a îngrozit Hollywwod-ul

Ultima actualizare:

    foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages

Bea în continuu, de dimineaţa până seara! Gwyneth Paltrow pare o actriţă frumoasă şi elegantă. În realitate e cea mai mare beţivă de la Hollywood, a declarat recent o sursă pentru Radaronline.

Se chinuieşte să pară femeia perfectă, dar şi-a dat arama pe faţă, zilele trecute, când a organizat o gală pentru strângerea de fonduri în favoarea partidului preşedintelui american, Barack Obama. Actriţa de 42 de ani bea toată ziua şi fumează. Pe la ora 10.00, dimineaţa, începe să bea vin la greu, apoi continuă cu bere şi tărie. O sursă, care a fost la ea acasă pentru pregătirea galei, s-a îngrozit de cât de mult poate să bea. În plus, Gwyneth e o înfumurată care se comportă oribil cu toată lumea.

“A ţipat la unul dintre lucrătorii care pregătea evenimentul. A telefonat la toate cunoştinţele şi vorbea cât se poate de tare ca să se laude că preşedintele Barack Obama urma să vină la ea acasă”, a ţinut să sublinieze sursa pentru Radar­online. “Pe lângă faptul că e beţivă, dă dovadă de un snobism insuportabil. Tot timpul se arăta plină de importanţă şi nemulţumită de modul în care se făceau pregătirile”, a mai spus sursa care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

Click! Spune

Gwyneth este în divorţ cu soţul ei, muzicianul Chris Martin (37 de ani). Ei au anunţat în martie că se despart şi urmează să împartă averea comună de 248 de milioane $. Cei doi copii ai lor, Apple (10 ani) şi Moses (8 ani), au rămas deocamdată cu mama lor.

image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png