Victoria Beckham, mai fericită ca oricând: "Toţi copilaşii mei sunt din nou împreună"

simeon stalpnicul png
Victoria şi David sunt căsătoriţi din anul 1999Foto: Arhivă personală Victoria Beckham

Crăciunul este o sărbătoare care are cu adevărat farmec atunci când este petrecută în familie. Acest lucru este ştiut foarte bine de Victoria Beckham, fostă componentă a trupei britanice Spice Girls. Victoria se bucură de pregătirile care preced sărbătorile de iarnă şi împărtăşeşte fanilor fericirea molipsitoare pe care o trăieşte.

Victoria Beckham este o mamă bucuroasă şi doreşte ca toată lumea să ştie că sufletul ei este cuprins de fericire. Fiul ei cel mare, Brooklyn, în vârstă de 18 ani, s-a întors de Statele Unite ale Americii pentru a fi alături părinţii săi şi de cei trei fraţi ai săi în preajma sărbătorilor,potrivit dailymail.co.uk. Aşadar, Victoria are un motiv întemeiat pentru a se simţi împlinită. Ea a încărcat o fotografie pe pagina personală de Instagram în care protagonişti sunt cei patru copii ai săi. Alături de imagine a scris un mesaj în care îşi exprimă încântarea prilejuită de întoarcerea fiului cel mare acasă, în Londra. "Sunt atât de fericită! Toţi copilaşii mei sunt din nou împreună. Brooklyn s-a întors acasa, în sfârşit. Vă iubesc".

simeon stalpnicul png
Cei patru copii ai soţilor Beckham Foto: Arhivă personală Victoria Beckham

La scurt timp, Victoria a mai adăugat o fotografie adorabilă. De această dată a fost vorba despre cadoul pe care l-a primit Brooklyn, întors de la facultate din Statele Unite ale Americii. Adolescentul apare imortalizat ţinând în mână o cutie de ciocolată. "Este acasăăă! Nu este niciodată prea târziu să primeşti ciocolată", a fost descrierea Victoriei.

simeon stalpnicul png
Brooklyn Beckham a primit cadou o cutie imensă de ciocolată Foto: Arhivă personală Victoria Beckham

Victoria şi David Beckham s-au căsătorit în anul 1999 şi au împreună patru copii. Brooklyn, 18 ani, Romeo, 15 ani, Cruz, 12 ani şi Harper, în vârstă de 6 ani.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
horoscop toamna shutterstock jpg
Nikita Hrușciov și Richard Nixon la Moscova în 1959 FOTO Profimedia
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg