VIDEO Pink, lovită cu o pungă plină cu cenușă umană. „E mama ta?” Adele și-a amenințat fanii cu moartea dacă nu o respectă

Ultima actualizare:

Cântăreața britanică Adele a ajuns pe prima pagină în presa din întreaga lume după ce și-a amenințat spectatorii de la un concert cu moartea. Vedeta, exasperată de lipsa de respect a unor fani care aruncă cu obiecte spre scenă în timpul concertului, a avut un discurs ferm. „Cine îndrăznește îl omor!” Intervenția vine după ce, în timpul unui concert susținut de Pink, un fan a aruncat în cântăreață cu o pungă în care se afla cenușa mamei lui.

Adele jpg

Vedeta a susținut un concert la Caesars Palace, în Las Vegas și, de pe scenă i-a certat pe fanii care aruncă cu diverse obiecte către artiști în timpul concertelor. „Vă provoc. Dacă vreunul dintre voi aruncă cu ceva spre mine, îl omor”, le-a spus ea spectatorilor săi, relatează The Guardian.

Cântăreața britanică a apărut pe scenă cu un pistol mare din plastic în care avea îndesat un tricou.

 „Ați observat cum sunt oamenii, că au uitat de etichetă la spectacole? Oamenii aruncă pur și simplu mizerii pe scenă, i-ați văzut?” a spus ea. „Te provoc! Să încerce careva să arunce cu ceva spre mine și îl omor”, a spus Adele.

Un spectator a aruncat în Pink cu cenușa mamei lui

Intervenția cântăreței Adele vine după ce Pink și Bebe Rexha au fost victimele unor asemenea comportamente, iar Adele a condamnat faptul că fanii uită de bun simț.

Ieșit cu totul din comun a fost incidentul petrecut în timpul concertului susținut de Pink.

Săptămâna trecută, cântăreața a întrerupt un spectacol la Londra pentru a se adresa unui fan care a aruncat pe scenă o pungă în care se afla cenușa mamei lui. „Ea este mama ta?” a întrebat Pink. „Nu știu ce să simt în legătură cu asta”, a mai spus ea de pe scenă.

Tot săptămâna trecută, cântăreața americană de country-pop Kelsea Ballerini a fost lovită în față de un obiect în timpul unui spectacol în Idaho.

Luna trecută, și cântăreața pop Bebe Rexha a fost lovită în față de un telefon aruncat din public la un concert pe care îl susținea în New York, învinețindu-i ochiul. Ulterior, un tânăr de 27 de ani a fost arestat și acuzat de agresiune.

O zi mai târziu, o persoană a ajuns pe scenă în timpul unui spectacol susținut Ava Max în Los Angeles și a pălmuit-o puternic pe artistă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net