Actorul român care a fost un adevărat Don Juan. A iubit multe femei, s-a căsătorit de trei ori, iar ultima dată s-a însurat la 75 de ani

A fost un nume emblematic în lumea cinematografiei românești și deseori a fost considerat cel mai renumit prolific regizor pe care l-a avut țara noastră, atât în comunism, cât și în perioada de după. Viața lui a fost conturată de experiențe asemănătoare filmelor care l-au consacrat. S-a căsătorit de trei ori în această viață, ultima soție fiind răvășită după moartea lui. 

Film / Pixabay
Film / Pixabay

Sergiu Nicolaescu a reușit să țină piept cu brio marilor conducători din perioada comunismului care erau destul de sceptici în privința anumitor scene din filme. A iubit și a fost iubit până în ultimii ani ai vieții sale. 

Sergiu Nicolaescu, o viață de film!

Regretatul regizor a fost un adevărat Don Juan și un bărbat iubit și adulat de multe femei. Cu toate că a trăit multe povești intense de dragoste, a bifat trei căsătorii, ultima dintre ele fiind la vârsta de 75 de ani. 


S-a căsătorit pentru prima dată cu o femeie alături de care a trăit o experiență neplăcută cauzată de o sarcină nedorită, apoi întreruptă, fapt care a dus la destrămarea căsătoriei. 

Ce-a de-a doua căsătorie a fost cu Gabriela Nicolaescu, însă nu a fost menită să dureze foarte mult. 

Ultima, care i-a atins și sufletul, a fost cu Dana Nicolaescu. Erau împreună din anul 1996 și s-au căsătorit în anul 2005. 

Sergiu și Dana Nicolaescu / foto: Arhiva Click!
Sergiu și Dana Nicolaescu / foto: Arhiva Click!

Motivul pentru care Dana Nicolaescu s-a îmbrăcat în alb la înmormântarea soțului

Sergiu Nicolaescu s-a stins din viață pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani. Îndurerată, soția s-a l-a condus pe ultimul drum fiind îmbrăcată într-un mantou alb, fapt care a creat o mare controversă. Oamenii o numeau „Văduva albă” și au criticat-o aspru pentru gestul său, cu toate că adevărul s-a aflat ulterior. 

Regretatul Sergiu Nicolaescu a avut o ultimă dorință: ca soția sa să nu se îmbrace în negru la înmormântarea lui.

  „N-aţi văzut că era mare la mâneci? Era paltonul fratelui meu. A fost dorinţa lui (n.r. al lui Sergiu Nicolaescu), ca Dana să nu vină îmbrăcată în negru la înmormântarea lui. Prin urmare, ea a îmbrăcat un palton al fratelui meu, ca să-l simtă mai aproape de ea. Aşa fost şi la înmormântarea mamei mele. Nu m-a lăsat să vin îmbrăcată în negru la înmormântarea ei.", a precizat atunci Iolanda Nicolaescu la Antena 3. Sora lui Sergiu Nicolaescu s-a stins din viață în iulie 2017.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net