Actrița româncă care s-a măritat cu fostul iubit al cele mai bune prietene: „Fur inimi”. A rămas văduvă la 48 de ani

Ultima actualizare:

În lumea teatrului și filmului românesc, Rodica Mandache a fost mereu o prezență plină de viață. Cu toate acestea, dincolo de zâmbetul său radiant și de succesul profesional, viața sa a fost presărată și cu momente de dramă și suferință.

Rodica Mandache. Foto: arhiva.
Rodica Mandache. Foto: arhiva.

La vârsta de 80 de ani, Rodica Mandache împărtășește povestea ei, dezvăluind trecutul său tulburător și modul în care a făcut față greutăților.

A fost măritată cu fotograful celebrităților

Într-o întorsătură neașteptată a destinului, Rodica Mandache s-a îndrăgostit și s-a căsătorit cu Aurel Mihailopol, faimosul fotograf al anilor '70. Căsnicia lor a durat doar 13 ani, dar a lăsat o amprentă profundă în inima și viața actriței.

Nu știu dacă m-a cucerit. L-am cunoscut printr-o prietenă care era de o mare frumusețe. Ea era iubita lui și am fost o dată la el în vizită. Era fotograf la 'Flacăra', o meserie foarte importantă în vremurile alea.

Primul lucru, când ne-am logodit, a fost să mă duc la prietena mea cea frumoasă și să-i spun ce s-a întâmplat. Nu știu dacă i-a părut bine sau rău, dar până la urmă s-a măritat cu un coleg de-al nostru și nu a fost fericită.

Eu am fost fericită chiar dacă a fost o căsnicie foarte stranie. De exemplu, el mă găsea la TVR stând cu vreun coleg, pe vremea aceea toți băieții îți făceau curte. Dacă intra și mă vedea la bufet, cu cineva, zâmbea și pleca", a povestit actrița, care a mai spus că "Eu fur și inimi, trec demarcațiile, trebuie să mă simt tot timpul în centru și pentru asta fur".

După moartea soțului său, Rodica Mandache a rămas văduvă la doar 48 de ani. Cu toate că au avut o fiică împreună, actrița își exprimă regretele pentru faptul că nu a fost o mamă mai implicată. Ea învinovățește adesea meseria sa de actriță, pe care o consideră egoistă, pentru lipsa timpului petrecut alături de fiica ei.

Acesta este domeniul în care îmi reproșez cel mai mult. M-am străduit, dar nu am fost talentată. Nici nu am avut generozitatea să renunț la mine pentru ea. Meseria de actriță este foarte egoistă”, mărturisește Rodica Mandache.

Cu toate acestea, actrița este mândră de fiica sa, Diana, care a urmat o cale proprie în lumea artei și este recunoscută ca regizor la radio și nominalizată de patru ori la Premiile UNITER.

Ce a spus actrița despre Florin Piersic

În timpul carierei sale, Rodica Mandache a avut privilegiul de a lucra alături de unul dintre cei mai iubiți actori români, Florin Piersic. Despre relația lor, ea mărturisește că nu este doar de prietenie, ci mai degrabă o „dragoste fierbinte”.

Florin Piersic nu seamănă cu ceilalți oameni, este un semizeu. Dacă o actriță era partenera lui, i se întâmpla ceva nebănuit. Toate partenerele lui au strălucit pentru că el le era alături”, spune Mandache pentru Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net