Adevărul despre operaţia de micşorare a stomacului a lui Prigoană

14 noiembrie 2015
image
În 2013, Silviu Prigoană cântărea 110 kilograme

Silviu Prigoană s-a transformat uluitor. A slăbit 40 de kilograme, a renunţat la mustaţă şi la hainele închise la culoare şi se poartă ca un adolescent. Afaceristul în vârstă de 51 de ani recunoaşte că unele lucrurile le-a schimbat la îndemnul noi sale partenere de viaţă, dar problema scăderii în greutăte o pune pe seama unor intervenţii complicate la dantură.

S-a speculat că Silviu Prigoană a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului în urma căreia ar fi dat jos aproape 40 de kilograme. Nimac mai fals, susţine afaceristul, care a explicat că problemele stomatologice pe care le-a avut l-au făcut să dea jos kilogram după kilogram. Recunoaşte însă, că în urmă cu câţiva ani operaţia care este acum la modă printre vedetele supraponderale, l-ar fi tentat şi pe el, însă a primit aviz negativ din partea medicilor.   

image
În 2013, Silviu Prigoană cântărea 110 kilogramefoto: arhiva personală

"Când ai dublu greutăţii normale, atunci se pune problema unei asfel de intervenţii chirurgicale. Eu nu am fost dublu, nu am ajuns niciodată aşa. Slăbitul mi s-a tras de la operaţiile pe care le-am avut la dantură. Când s-a pus problema acum vreo trei ani, am discutat cu cardiologul meu. Medicul mi-a spus că, cu mare drag îmi ia banii, că îi plac banii mei, dar că există repercursiuni", a explicat Silviu Prigoană la emisiunea "Refresh" by Oana Turcu de la Antena Stars.

Omul de afaceri a recunoscut că a renunţat la mustaţă de dragul Mihaelei Botezatu, noua sa iubită, şi îmbracă haine deschise la culoare tot la îndemul ei.   

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png