Adevărul despre relația dintre Tudor Chirilă și mama sa, Iarina Demian

Tudor Chirilă provine dintr-o familie faimoasă, iar ca actor este coleg pe scenă cu mama sa, Iarina Demian, actriță, scenaristă și regizoare îndrăgită. Ea a vorbit, cu sinceritate, despre relația cu fiul său și a recunocut că, deși au puncte de vedere diferite, reușesc să treacă peste orice conflicte.

Tudor Chirilă, alături de mama sa, Iarina Demian foto: Arhivă
Tudor Chirilă, alături de mama sa, Iarina Demian foto: Arhivă

Iarina Demian și Tudor Chirilă sunt nu doar mamă și fiu, ci și colegi de breaslă, de când solistul Vama Veche a debut ca actor, acum 21 de ani. Deși nu sunt pe aceeași lungime de undă mereu, regizoarea recunoaște că e o bucurie să își aibă fiul alături și că mereu reușesc să treacă peste momentele delicate.

”Lucrăm împreună din anul 2000 și traversăm împreună tot ce înseamnă această Golgotă, dar și această imensă bucurie. Cineva spunea „actorul este un scufundător ce coboară în străfundurile sufletului, de unde își adună pasiunile, le scoate la suprafață, le perie, le șlefuiește ca să le transforme în simptome fizice”. Chiar dacă avem puncte de vedere diferite, întotdeauna înving încrederea, respectul și iubirea”, a declarat Iarina Demian într-un interviu pentru revista VIVA.

Tudor Chirilă și Iarina Demian fac piese împreună

Cei doi au pus în scenă o nouă piesă împreună, la Teatrul de Comedie, ”Visul american”, regizată de Iarina Demian, cu Tudor în singurul rol, textul fiind un monolog. Mama solistul a povestit că i s-a părut inițial o nebunie să pună piesa în scenă, dar a avut încredere în fiul ei. Iarina Demian a mai recunoscut că ea nu ar fi putut să facă un asemenea rol și că Tudor și-a depășit limitele.

M-am referit la Tudor când am spus că am încerat să țin pasul frumoasei lui nebunii, fiindcă nu este simplu să faci un spectacol din nouă monoloage, nu este simplu să unești aceste trăiri și să le dai un sens, nu este ușor să găsești parteneri nevăzuți pentru ca unicul actor de pe scenă să-și poată trăi emoțiile. În schimb, nu cred că aș fi fost capabilă să susțin un asemenea tur de forță, așa cum o face Tudor. Cred că în acest spectacol el și-a depășit limitele”, a mai adăugat Iarina Demian.

Tudor și fratele său au călcat pe urmele părinților

Tudor și fratele său, Ionuț, au avut părinți faimoși, pe Iarina Demian și pe Ioan Chirilă, unul dintre cei mai mari gazetari sportivi români. Ambii au continuat pe urmele părinților, dar Iarina Demian nu și-a pus niciodată problema că faima va pune probleme fiului ei. Ea a dezvăluit că este mândră că cei doi fii ai săi au cariere în domeniile părinților (Ioan Chirilă e antrenor de fotbal) și este mereu fericită că lumea o știe drept ”mama lui Tudor Chirilă”.

”Nu există o bucurie mai mare decât să-ți vezi copiii că încearcă să desăvârșească ceea ce ai iubit și ai realizat tu. Când Tudor era mic, copiii cu care se juca în curtea blocului mă strigau „mama lui Tudor. Acum, pentru mulți sunt tot „mama lui Tudor și mai puțin Iarina Demian. Desigur, eu sunt și mama lui Ionuț și când am avut ocazia să-i văd meciurile de fotbal am fost la fel de pasionată. Nepoții mei în număr de trei sunt un dar de la Dumnezeu. Ei m-au transformat în ceea ce sunt acum: o persoană fericită, veselă care răspunde la numele de Iarina, are părul roșu și viața în față”, a mai spus Iarina Demian.

Tudor Chirilă, afectat profund de moartea tatălui

Tudor Chirilă a vorbit de mai multe ori de cea mai mare drama din viața sa: moartea tatălui său, Ioan Chirilă, care s-a stins din viață în 1999. El a povestit că tatăl său era un om bun și generos, care și-a învățat cei doi fii multe lucruri. Dacă multă vreme și-a dorit cu disperare ca întreaga lumea să îi țină amintirea vie jurnalistului Ioan Chirilă, acum Tudor recunoaște că e mai important ca clipele petrecute alături să nu fie uitate.

”Tata era, mai presus de toate, un om bun, generos și modest care nu se sătura să învețe. Una din imaginile care mă urmărește din copilărie e cu tata pe canapea răsfoind concentrat o enciclopedie Larousse. N-am reușit să moștenesc nici generozitatea, nici bunătatea lui cu atât mai puțin curiozitatea care l-a transformat într-un personaj atât de luminat. Mai devreme vorbeam la telefon cu mama și ne întrebam ce rost au toate cuvintele astea.

După ce am devenit părinte am înțeles mai profund că un copil își va privi tatăl diferit, la vârste diferite. Aici unde sunt eu acum e mai importantă istoria mea personală cu tata decât nevoia orgolioasă de a aminti unei lumi întregi că el a fost Ioan Chirilă. Astăzi el e tata, care deschidea ușor ușa camerei mele doar ca să verifice dacă citesc și o închidea imediat, la fel de încet, cu delicatețe și un zâmbet satisfăcut pe față. Bărbatul care m-a ținut strâns în brațe în timpul cutremurului din 77(poate de la strângerea aia puternică nu mi-e mie frică de cutremure)”, a povestit Tudor Chirilă, acum ceva vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net