Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu, a absolvit liceul. Mesajul emoționant publicat de fostul fotbalist

Adrian Mutu, în culmea fericirii! Fiica lui cea mare, Adriana, a absolvit liceul. Ce fotografie a publicat pe rețelele de socializare și ce mesaj emoționat i-a transmis fostul fotbalist.

Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu, a absolvit liceul / foto: arhiva Click!
Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu, a absolvit liceul / foto: arhiva Click!

Adriana Mutu, fiica cea mare a lui Adrian Mutu, care a împlinit recent 18 ani, a marcat o etapă semnificativă în viața ei și a familiei prin absolvirea liceului. Tatăl ei a fost alături de ea în această zi importantă. Mai mult decât atât, fostul fotbalist a publicat și imagini de la ceremonie pe rețelele de socializare și i-a transmis fiicei sale mai mari un mesaj emoționant.

Adrian Mutu nu a ezitat să arate tuturor că este un tată mândru și să își exprime dragostea și susținerea necondiționată pentru fata sa. 

Vreau să-ți spun doar că atunci când vei eșua, ridică-te, ține capul sus, învață din asta și mergi înainte și când vei avea succes, ține-ți picioarele pe pământ, fii umil și mergi înainte... eșuează și succesul va face parte întotdeauna din această călătorie frumoasă numită viață.

Mesajul publicat de Adrian Mutu: „Urmează-ți visele și amintește-ți că ...”

Cel mai important este să te bucuri de călătoria acestei călătorii și să nu lăși pe nimeni să îți spună că nu poți. Dacă ai ceva în minte, mergi după el, urmează-ți visele și amintește-ți că familia te va susține întotdeauna. Te iubesc”, a scris Adrian Mutu pe contul său personal de Instagra, în descrierea imaginii.

Te iubesc, tata”, a fost răspunsul Adrianei , în secțiunea de comentarii.

Cu câteva zile în urmă, sportivul a publicat imagini din Republica Dominicană, cu toți copiii săi. Vacanța de neuitat a fost pentru Adrian Mutu o ocazie în care și-a văzut cele două fiice pe care le are cu cea de-a doua soție a sa, Consuelo Matos Gomez, Maya (15 ani) și Adriana, care a împlinit pe 11 iunie frumoasa vârstă de 18 ani. Alături de ei în vacanță a fost și Sandra, actuala lui soție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
lidia buble instagram jpg
alex bogdan nunta jpg
cub amalia enache png
banner survivor
Banner Viva
Vedeta Heidi Klum jpg
angelina jolie vivienne jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net