Adriana Iliescu a fost nevoită să îi spună adevărul fiicei sale. Cine este, de fapt, tatăl Elizei Iliescu: „M-a întrebat unde e tăticul ei”

De-a lungul timpului, Adriana Iliescu (86 de ani) i-a ascuns fiicei sale, adevărul despre tatăl ei. Însă, recent, aceasta a fost nevoită să îi recunoască totul Elizei. Cine este, de fapt, cel care a lăsat-o însărcinată pe autoarea de povești pentru copii, la vârsta de 67 de ani.

Adriana Iliescu i-a recunoscut fiicei sale totul despre tatăl ei
Adriana Iliescu i-a recunoscut fiicei sale totul despre tatăl ei

„I-am spus că este plecat în străinătate, să lucreze”

Eliza Iliescu a început să-i pună mamei sale, mai multe întrebări legate de tatăl ei, astfel că Adriana Iliescu s-a simțit nevoită să dea cărțile pe față. Prima dată când tânăra a pus astfel de întrebări avea 14 ani, însă au continuat pe măsură ce timpul a trecut. Fosta profesoară a refuzat să îi spună atunci adevărul fiicei sale, sugerându-i că tatăl ei nu locuiește în România, ci peste hotare.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun la un moment dat adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, dezvăluia Adriana Iliescu în urmă cu ceva timp, potrivit Playtech.

Eliza nu ar putea afla cine este tatăl ei

Mai târziu, fosta profesoară universitară i-a spus fiicei sale tot adevărul. Eliza a aflat, astfel, că nu își va putea cunoaște niciodată tatăl, întrucât mama ei a apelat la fertilizare in vitro atunci când a rămas însărcinată, iar donatorul a rămas anonim. Potrivit clauzelor de confidențialitate ale clinicilor, în cazul în care tânăra va vrea să își cunoască tatăl, acest lucru va fi aproape imposibil. Cu toate acestea, Eliza Iliescu nu a dus tot timpul lipsă de o figură paternă, asta pentru că nașul său i-a fost mai mereu alături.

Adriana Iliescu a devenit mamă la vârsta de 67 de ani. În 2005, aceasta o aducea pe lume pe fiica sa, Eliza Maria Bogdana, la o maternitate din București, după ce apelase la fertilizare in vitro. Povestea fostei profesoare a provocat atunci mai multe controverse, întrucât mulți credeau că aceasta nu se mai poate descurca cu creșterea unui copil la o asemenea vârstă. Totuși, Adriana Iliescu a dovedit că are această putere și că a fi mamă este tot ce și-a dorit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Natalia Guberna png
julieta szonyi jpg
banner Irina Loghin
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image png
banner Mihai Traistariu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net