Aici îşi ţine Dan Negru averea! Îşi construieşte al patrulea bloc!

dan negru 8 jpeg
Dan este un perfecționist, așa că sâmbătă a fost pe șantierul de pe Știrbei Vodă

Vedeta Antena 1, Dan Negru (47 de ani), munceşte din greu pentru cei doi copii, Bogdan (7 ani) şi Daria (9 ani). Şi-a propus să le construiască un adevărat imperiu imobiliar şi chiar are fler de afacerist, căci i-a mers de minune şi în anii în care criza financiară îi sufla în ceafă. Acum, Dan înalţă un alt bloc de birouri, în Bucureşti. Al patrulea, în zece ani.

După ce şi-a savurat din plin audienţele –record, obţinute cu programul de divertisment de la Antena 1, din seara de Revelion, Dan a revenit la treabă. Şi nu numai în televiziune, în lumina reflectoarelor, ci şi pe şantier, unde înalţă o nouă clădire de birouri. Fotoreporterii Click! l-au surprins, sâmbăta trecută, pe un ger de crăpau şi pietrele, în timp ce analiza fundaţia, pe un teren din zona Ştirbei Vodă, din Capitală. Nu era singur, ci însoţit de partenera lui de viaţă, Codruţa, de profesie medic stomatolog, ea fiind responsabilă cu amenajările interioare ale clădirilor. În 2009, Negru se mândrea cu primul bloc, din Zona Mall Vitan, cu o suprafaţă de 1.300 mp/, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme,  cu 12 euro/mp.

2 3 bd vila jpeg
Locuieşte alături de familie în vila din Cartierul Ghencea

În 2014 a construit o alta, în zona Unirii, iar în 2017 l-am surprins în zona de nord a Capitalei, pe un alt şantier, dând la lopată. Apropiaţii vedetei tv ne-au dezvăluit că într-un astfel de bloc sunt investiţii de peste 150.000 de euro, însă suma este recuperată, în timp, de la firmele care închiriază aceste spaţii, cu aproximativ 25 euro/mp. Tot de la ei am mai aflat că Dan nu apelează nici picat cu ceară la împrumuturi bancare, investiţiile fiind doar din veniturile din televiziune, unde câştigă peste 15.000 de euro ca prezentator, dar şi din chiriile clădirilor, care îi bagă în buzunar în jur de 50.000 de euro lunar. Nu mulţi ştiu, dar el şi-a  extins afacerile imobiliare şi în Timişoara, oraşul natal, care îi rotunjesc lunar veniturile cu aproximativ 20.000 de euro. 

2 3 bd 1 25col bloc nou dan jpeg
Blocul din Vitan

Dan a venit în Bucureşti în urmă cu 20 de ani, pe motiv că ”aici se învârte magiunul”. S-a făcut repede remarcat, show-ul ”Ciao, Darwin!” (1998), propulsându-l în rândul celor mai bune vedete tv. Negru are un CV impresionant: prezintă la Antena 1, de 11 ani, concursul de cultură generală ”Te pui cu blondele?” şi competiţia ”Next Star”, iar de 19 ani este gazda emisiunii de Revelion, show care îi poate aduce lesne un loc în Cartea Recordurilor, fiind mereu lider de audienţă. Dar  Negru este  cerut şi la export astfel că, de zece ani, prezintă, în Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV, concursul cu premii ”DA sau NU”.

Are o vilă de 400.000 de euro în Ghencea

2 3 bd bloc 1czona mall vitan jpeg
Blocul din Vitan

Dan a locuit o vreme la bloc, însă dorul de casa părintească din Timişoara l-a ambiţionat să-şi construiască, în 2006, o vilă şi în Capitală. El deţine acum un adevărat colţ de Rai. Casa e construită pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, are cinci dormitoare şi un living, iar curtea este de 1.300 de metri pătraţi: ”Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume,  e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să  lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune”, l-au mai lăudat prietenii. 

2 3 bd bloc 2 jpeg
Blocul din zona Unirii

2 3 bd bloc 3 jpeg
Blocul din nordul Capitalei
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
ruxi si cristi mitrea jpg
TANC NOU jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png