Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai din serialul "Adela": "Resimt frica de at├óta timp, ├«nc├ót nici nu mai ┼čtiu s-o caracterizez"

image
Alecsandru Dunaev

├Äl urm─âre┼čti ├«n serialul "Adela", de la Antena 1, care i-a adus o mare vizibilitate, dar acum ne dezv─âluie noi fa┼úete ale personalit─â┼úii lui, dincolo de personajul Mihai

A ├«mplinit 30 de ani ├«n septembrie ┼či spune c─â se bucur─â din plin de notorietatea adus─â de serialul Adela, pe care ├«l vezi la Antena 1. O notorietate care vine la pachet ┼či cu ├«ntrebarea ÔÇ×Merit sau nu merit s─â fac meseria asta?ÔÇŁ. Pentru c─â Alecsandru Dunaev, dincolo de personajul care l-a consacrat, se dezv─âluie ca tipul acela introspectiv care-┼či pre┼úuie┼čte meseria, pentru care recunoa┼čterea publicului e o responsabilitate ├«n plus ┼či care iube┼čte sc├óndura teatrului, acolo unde ├«┼či arat─â valen┼úele actorice┼čti dincolo de orice artificiu. C├ót despre via┼úa personal─â, lipoveanul n─âscut pe malul Dun─ârii folose┼čte aburii centralei proprii c├ónd vine vorba despre acest capitol... E o strategie a misterului pe care promite s─â o foloseasc─â ┼či ├«n cartea pe care o va lansa la un moment dat.

Ce a schimbat serialul "Adela" în viaţa ta? Cum se traduce pentru tine notorietatea adusă de serial - ce te deranjează la ea, ce te încântă?

Alecsandru Se traduce printr-o mai mare deschidere, o mai mare vizibilitate - oportunit─â┼úi profesionale mai multe. E o mare bucurie s─â vezi cum ┼úi-e ├«n sf├ór┼čit recompensat efortul pe care-l depui de ani de zile. Aceast─â notorietate o iau ┼či ca pe un test foarte important: merit sau nu merit s─â fac meseria asta? Aduc ceva ├«n plus publicului, reu┼česc s─â ├«l ├«nc├ónt m─âcar pentru o secund─â sau nu? ┼×i ├«n multitudinea de mesaje primite a┼č tinde s─â cred c─â prima variant─â ar fi cea corect─â.

Cite┼čte mai multe aici!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
1 carmen tanase jpg jpeg
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg