Alex Delea, probleme de sănătate după Survivor: «Nu ştiu de ce se întâmplă asta»

Alex Delea (25 de ani), cel mai sexy concurent de la „Survivor România”, s-a întors acasă din Republica Dominicană cu trofeul, cu premiul de 100.000 de euro şi cu o mulţime de poveşti în tolbă. Click! a stat de vorbă cu războinicul şi a aflat, în exclusivitate, cum se simte după această aventură. 

Click!: Cum te simţi ca marele câştigător Survivor 2022?

Alex Delea: În momentul de faţă, mă simt împlinit. E o bucurie atât de mare, încă încerc să realizez că sunt câştigătorul Survivor 2022, pentru că era competiţia mea favorită. Să ştiu că eu sunt acum cel care a câştigat este greu de explicat în cuvinte pentru că este o senzaţie aparte, e ceva unic, e o experienţă, o dată în viaţă poţi să treci prin aşa ceva. Să ieşi cu premiul cel mare din toată experienţa aceasta este ceva de nedescris.

Te-ai gândit că vei ajunge până la final?

Niciodată. De când a început competiţia, nu m-am gândit nici măcar o secundă. La final m-am gândit, dar de la începutul competiţiei şi până la final este foarte greu să te gândeşti, treci prin foarte multe etape. Nici când am fost în finală, aşezat pe scaun, nu m-am gândit că eu pot să câştig.

Ce vei face cu banii? Ţi-ai făcut planuri?

Încă nu. Normal, este o sumă enormă şi foarte importantă pentru mine, numai că suma aceasta dacă o câştigi în felul în care a fost câştigată, după atâtea luni de chin şi de tot ce s-a întâmplat acolo, te face să preţuieşti lucrurile foarte mult. Eu când am intrat în Consiliul live şi am văzut trofeul, mi-au ieşit ochii din cap: „Doamne, pentru ăsta am venit aici, pentru ăsta am îndurat foame, frig, ploi”. E incredibil.

Te-ai gândit ce capital de imagine ai acumulat şi cum va fi când te vei întoarce?

Sincer să fiu, atunci când am mers la Survivor, visul meu era să fiu văzut de cât mai multă lume. Mi s-a îndeplinit visul, dar când am văzut ceea ce se întâmplă acasă, a fost un şoc pentru că una este să te gândeşti, şi alta este să vezi asta. Să ai contactul acela cu toate persoanele care te iubesc este o bucurie enormă pentru că eu eman fericire, iar acum se întâmplă invers şi sunt şocat de ce se întâmplă.

«Corpul meu trece printr-un şoc: nu mănânc, nu dorm»

Ai un mesaj pentru cititorii noştri?

Pentru toţi cititorii Click!, pentru că ştiu că sunt şi acolo persoane care au ţinut la mine şi care m-au votat, credeţi-mă că vă apreciez din toată inima mea. Eu sunt obişnuit să ofer afecţiune, eu sunt obişnuit să ofer bucurie, dar nu prea sunt obişnuit să primesc. Acum că am văzut ce se întâmplă cu adevărat şi cât de iubit sunt, este fascinant, pentru că încerc să ofer mult mai multă bucurie decât ofer, dar nu mai ştiu cum să o fac.

Văd oameni care ţin la mine şi îmi vine să le spun că îi iubesc mai mult decât mă iubesc ei pe mine. Le mulţumesc tuturor! Sunt foarte, foarte recunoscător. Mi-aţi schimbat viaţa şi mi-aţi făcut o bucurie enormă.

Cât ai slăbit în perioada asta?

De când am venit, n-am avut timp nici să mă cântăresc. Tot ce ştiu este că am slăbit 10 kg, dar cred că acum am slăbit mai mult. De când s-a terminat competiţia, dorm foarte puţin. Pot spune că îmi este dor de competiţie fiindcă acolo dormeam foarte mult şi mâncam, mâncam cocos non-stop. Mănânc foarte puţin în momentul de faţă, nu ştiu de ce se întâmplă asta. Corpul meu are un şoc foarte mare.

De ce ţi-a fost cel mai dor să mănânci când ai ieşit?

Atunci când am terminat competiţia, aveam poftă de ecler şi cozonac. După aceea, celebrul tort de morcovi, pe care nu l-am îndrăgit deloc la început, dar după ce am gustat prima oară, am înnebunit.

Te-ai ales cu ceva probleme de sănătate?

Spre norocul meu, nu am avut nici o accidentare şi nici o problemă de sănătate. Frica mea cea mai mare pe care o aveam când am mers la Survivor era că mă accidentez. Eu mergeam foarte mult la sală, luam vitamine, era o rutină normală pentru mine.

Stopând tot dintr-o dată, de la şase mese la nici o masă pe zi, de la atât de multe vitamine şi minerale luate în fiecare zi la zero, mi-a fost frică să nu cedez din punct de vedere muscular, dar am avut norocul să trec prin toate etapele fără nici o accidentare. Am ieşit pe picioarele mele, sănătos 100%.

Cu cine crezi că vei păstra legătura după concurs?

Eu sunt un om deschis, sunt prieten cu toată lumea. Fiecare persoană de acolo ştie că are o relaţie foarte bună cu mine. N-am probleme cu nimeni, sunt în relaţii bune cu toţi. Dacă cineva are o problemă cu mine, o are el, nu eu. Eu o să păstrez relaţiile cu toţi.

Ce a fost cel mai greu pentru tine?

Când a început Survivor, credeam că etapa cea mai grea va fi cea legată de mâncare, şi a fost la început. După aceea, au venit somnul pe scândură, frigul de noapte, ploile, gândurile. Este un pachet. Ai bucurii foarte multe, dar şi foarte multe dureri, gânduri. Survivor este complet în orice: în bucurii, în tragedii, în agonie, în extaz. Este un pachet complet de nebunie curată.

Cine este Alex Delea

În vârstă de 25 de ani, Alex Delea a lucrat ca barman înainte de a participa la îndrăgita emisiune transmisă de PRO TV. Câştigătorul de la Survivor România 2022 este originar din Constanţa, dar acum locuieşte în Spania, în Costa Brava. Nu are iubită! Are 1,92 înălţime, iar înainte de concurs cântărea 85 kg. Acum sub 75! El a ajuns în finala Survivor România 2022, alături de Ionuţ Popa şi de Elena Chiriac.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net