Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului 8 „Bravo, ai stil!”, țintește sus! „Cred că o să am succes în televiziune!”

#Exclusiv Click!

La 23 de ani și-a îndeplinit un vis! Este frumoasă și talentată iar efortul ei i-a fost răsplătit din plin. Alexandra Dumitru, de profesie make-up artist, a câștigat sezonul 8 al emisiunii “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D

A luat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de lei și este foarte încântată de faptul că își va urma cariera în domeniul frumuseții, sperând chiar să ajungă să lucreze și în televiziune. În interviul pentru Click!, Alexandra ne-a vorbit despre pasiunile sale și despre cât de mult își dorește o carieră în televiziune.

Alexandra, felicitări! Ești câștigătoarea sezonului cu numărul 8, “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D! Cum a fost această experiență pentru tine?

A fost o experiență la care visam de foarte mulți ani, de când am văzut primul sezon și prima ediție “Bravo, ai stil!” și acum sunt foarte încântată că am fost participantă, în primul rând, ăsta e lucrul cel mai important cu care plec de aici. Și că s-a terminat cu un câștig la final e extrem de important și lucrul acesta, iarexperiența și amintirile pe care le-am adunat pe parcursul emisiunii au fost superbe și de neuitat!

Ce o să faci cu premiul?

Am de gând să investesc bineînțeles premiul în mine și în businessul meu pentru că deja am un salon de beauty pe care îl manageriez. Sunt make-up artist și mai departe  mă gândesc și la ceva pe partea de online, poate un podcast  sau o emisiune online, pentru că mi-ar plăcea tare mult să fac asta.

Cum merge salonul? Te ocupi tu personal de el, ai timp să te dedici cu totul?

Eu mă ocup de salon din toate punctele de vedere, de la faptul că muncesc acolo ca make-up artist până la treburile organizatorice și cele care țin de acte; eu mă duc la contabil, la notar și așa mai departe, absolut totul fac eu. A fost în stand by doar în perioada participării mele la această competiție pentru că nu aveam timp să mă ocup în paralel. "Bravo, ai stil!" a fost un ‘full time job’ și  acum că s-a terminat am reluat toată munca și e mai intens la salon acum decât cum era când am început pentru că are mai multă vizibilitate, mai multe cliente  care își doresc să fie machiate de mine și este superb, exact ce îmi doream!

 Deci tu o să activezi în continuare în domeniul acesta de beauty, tu faci machiajul...

Da, pentru moment asta fac și cu asta mă ocup. Nu știm ce se poate întâmpla mai târziu, poate viața o să mă ducă într-o altă direcție și o să am o altă carieră dar acum asta fac. Poate cine știe, la un moment dat o să fiu doar  imaginea salonului și o să am un alt job, cine știe!

Cât investești în hăinuțe sau tot ce câștigi bagi în haine?

Nu investesc tot ce câștig în haine  pentru că mai avem și alte lucruri de plătit și de făcut dar  am realizat că e o “boală” asta, să cumperi haine și să nu te poți  opri pentru că tot timpul vezi ceva ce crezi că ai nevoie. Nu am pantofii ăia, trebuie să îi am pe ăia… Așa făceam! Pe parcursul emisiunii mergeam să îmi caut o pereche de pantofi  și plecam cu 5 acasă.

Ai avut stilist pentru emisiune?

Nu! M-am îmbrăcat singură din toate punctele de vedere, bineînțeles că m-am mai consultat cu diverși prieteni pentru că fiind pasionată de modă atragi oameni pe lângă tine care îți sunt prieteni. La un moment dat împărtășești aceleași pasiuni ca și ei. Prietena mea cea mai bună este pasionată de haine, i-am cerut un sfat, o părere, i-am arătat ținuta mea și am întrebat-o dacă e trebuie să mai schimb ceva. Eu nu am avut nevoie de stilist, ba chiar  deja sunt contactată să lucrez ca stilist cu  persoane publice și mă bucur  enorm pentru că am demonstrat pe parcursul emisiunii că pot să vin în fața oamenilor cu ținute inspirate.

Ne poți spune, te rog, cine vrea să lucreze cu tine acum?

 Am fost contactată de fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, care  m-a rugat să o ajut și i-am spus că o fac cu mare drag și aveam și niște discuții cu  Jador care mi-a spus că poate la un moment dat îl ajut și îl sfătuiesc la un clip. I-au plăcut o pereche de ochelari de la mine!

Care este cea mai scumpă piesă vestimentară din garderoba ta?

 Am un ceas care e scump, dar e un accesoriu, și am genți de brand, un brand extrem de cunoscut, acelea sunt cele mai scumpe din garderoba mea.

Admiratorii "curg" mai mult acum după ce te-au văzut la TV? Primești multe mesaje din partea lor?

Nu știu ce să zic. Da, mă las foarte greu cucerită pentru că  am avut un partener  care mi-a fost etalon și pentru mine trebuie măcar să ajungi la nivelul lui  ca să poți să fii lângă mine. Mai jos nu se poate! Doar mai sus întotdeauna în viață! Nu am dus lipsă niciodată de lucrul acesta, de admiratori. Nu mi se pare că s-a schimbat ceva  după ce s-a terminat emisiunea.

Ce ți se pare cel mai nasol la un bărbat ca și replici de agățat, să zicem?

Mi se pare că au ajuns la nivelul la care nu mai vin să te abordeze direct și inițiază discuții banale în mediul online la care eu, de altfel, nu răspund. Există multe alte variante în care poți să o faci și să-i atragi atenția.

Unde te vezi  tu peste 5 ani profesional vorbind, să zicem?

Mă văd destul de  sus! Îmi imginez deja asta, și imaginația e  cheia succesului după părerea mea. Prima dată trebuie să stabilești un țel unde ai vrea să ajungi și, da, îmi doresc  extraordinar de tare cariera asta în televiziune. Mi se pare că sunt potrivită și  oamenii de acasă, pe parcursul competiției mi-au tot spus: "Ești singura dintre fetele de acolo care  ar putea să facă o carieră în domeniu. Poate să prezint o emisiune, să fiu co-prezentatoare, ceva în domeniul acesta mi-ar plăcea și cred că o să am succes.

Dintre jurații de la "Bravo, ai stil",  cine ți s-a părut cel mai exigent?

Mi s-a părut că fiecare are nișa lui, fiecare știe deja ce îi place, ce acceptă și ce nu, fiecare a pus punctul pe i de fiecare dată când  a trebuit așa că nu am considerat pe nimeni exigent, ci corect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net